Logu tīrītājs » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Logu tīrītājs

Lapas: 1 [2] 3
Logu tīrītājs ( 5860 )
wizard

654 ziņas

PM

Kaut kur esmu lasījis par tā saucamiem “Lietus devējiem”. Varbūt Jūsu autiņi ir aprīkoti ar šo “fiču”?

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

NORU

46 ziņas

PM

Manam TAS uznāk un pāriet ik pa laikam, ja temp. ir zem -4 --5gr

Atbildēt uz šo ziņu

Crysler Voyager 3.3 LE 96
Dodge Grand Caravan 3.8 STX 06 (sieviņas)

karlinieks

83 ziņas

PM

Ir reizēm problēma ar aizmugurējo slotiņu - pēkšņi ieslēdzas un negrib slēgties arā, kā atrisināt problēmu vai tomēr nepieciešama vizīte pie elektriķa??

Atbildēt uz šo ziņu

CGV 98g 3.8 AWD LPGi

vanfan555

84 ziņas

PM

Karlinieks,mant tada setnieku patvala bij chevim,itseviski bedraina cela.Nospriedam ka visdrizak tos cakare relejs kas patvaligi piesledz stravu.Varbut ka ta.

Atbildēt uz šo ziņu
vanfan555

84 ziņas

PM

Man pirms menesa bij baigais joks-lija lieitus,spideja saule-tiesi preti un apdzinu furi!Setnieki rava uz pilno bet tapat neko jega neredzeju,peksni esot furai blakus setniekiem streiks!Kadus km mokos bez siem bet jegas nekadas,braucu mala.Skatu drosinatajus-viperi veseli,attaisu vaku-iesledzu tirisanas rezimi,raustu stekeri-neka.Nezin kapec panemu vadu ko pieliku pie masas un pie motorisa korpusa un sis aizgaja.Ta nobraucu paris nedelas,nu doma nonemt to vadu,nonemu a vis strada ka nebijis bet papild masu tomer uzliku.

Atbildēt uz šo ziņu
NORU

46 ziņas

PM

Nu jau ziema beigusies un manējie atkal sāk normāli strādāt.

Atbildēt uz šo ziņu

Crysler Voyager 3.3 LE 96
Dodge Grand Caravan 3.8 STX 06 (sieviņas)

ANTishoX

143 ziņas

PM

Varbut nu gluzi-ne pa teemu,tacu...lasu jusu rakstinjus un sudzibas un jutos laimigs!Man ir kantainais dizelis,nav nu nekadu problemu ar elektribam,autom.karbam.Jo vienkarsaks autinjs,jo drosaka brauksana!Ja pienjemu ka benzina paterjins 3.3 motoram aiziet-lidz 15 l,esm ietaupijis 3000.-ls(3 gados) Braucu diezgan atri un tapat ari bremzeju
Logu tiram.rucka-tas salikums zem stures!!-to esmu izjaucis,uzlodeju jaunas pumpinjas un tur gadu!! Darbs-30 min.

Atbildēt uz šo ziņu

======================== Dodge Caravan 3.8+LPG /1998/ ========================

Jurčiks

445 ziņas

PM

CARAVAN elektroiekārtā, vairākās vietās ir izmantots "mainīgās masas" princips, kā rezultātā viens un tas pats vads var pildīt vairākas funkcijas - bieži kaut kas var pazust vai lieki uzrasties pēc signalizācijas uzstādīšanas, ja tas nav noticis profesionālā servisā.
(fragments no raksta http://www.uscars.lv/index.php?id=8&lang=_LV&lapa=raksts&rid=103)
Var būt tas arī ir par iemeslu logu tīrītāju biežajai slimībai.

Atbildēt uz šo ziņu

GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG

Lapas: 1 [2] 3

Forums » Tehniski jautājumi » Logu tīrītājs
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online