Logu tīrītājs » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Logu tīrītājs

Lapas: [1] 2 3
Logu tīrītājs ( 5860 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

laikam kaukaac relejs chakaree praatu ... domaaju ka normaals autoelektrikjis speetu paliidzeet nelaimee ;)

Atbildēt uz šo ziņu
Misters

23 ziņas

PM

Problēma. Ieslēdzot logu tīrītāju pirmajā režīmā (reti un pa vienu reizi tīra) man tīra vismas divas reizes vai vairāk un apstājas birztīters tikko kā izslēdzu ārā (nenostājas vietā). Kaut kā tā. Kas varētu būt par vainu un kā to labot?

Atbildēt uz šo ziņu

Crysler Voyager 3.3 (97.g.)

wizard

654 ziņas

PM

Būtība ir tāda kā uz logu tīrītāja motoriņu atnāk divi (+) vadi, viens ir patstāvīgs (lai izslēdzot tīrītāju jebkura bridi slotiņas varētu atgriezties nulles stāvokli). Uz otra vada strāva paradās tad, kad ieslēdzam slotiņas uz intervālu vai patstāvīgi.
Vaina var būt, vai nu pazuduša kontakta iekš motoriņā, vai nu kāds vads ir pušu.
Veiksmes!

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

eziz

137 ziņas

PM

Misters"]Problēma.: "

vai izdevas atrast vaini slotaam? maneejas uzvedaas liidziigi, nezinu, kur lai tos vadus meklee un logu tiiraiitaaju motoru??? negribaas jau nu galiigi jaukt aara kautko zem vaaka..

Atbildēt uz šo ziņu

voyagerz 96 3.3 FWD GAZ

Raitisr

43 ziņas

PM

Man ar ir lidzigi, bet noverojams tikai iestajoties aukstakam Laikam.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 3.3 LE 1996 Benzins+Gaze

Mansell

4 ziņas

PM

Man ir cita veida beeda - logu tiiriitaajs meedz iesleegties pats no sevis. Parasti tas notiek ja ilgaaku laiku tiek darbinaata "pechka", citreiz padarbojas kaadas 5X un paariet, citreiz taa arii neizsleedzas, vieniigaa izeja - izraut releju no releja kastes. Auto atdziest un atkal paaris dienas O.K.
Mainiiju relejus vietaam, nekaada rezultaata.

Atbildēt uz šo ziņu

97 Dodge Grand Caravan 3.3V6

Kvatra

746 ziņas

PM

Man vecajam tas pats bija, slotinjas dziivoja savu dziivi :mrgreen:

Atbildēt uz šo ziņu
Fils

321 ziņas

PM

logu tīrītāji ieslēdzas man arī reizēm paši no sevis. Lasīju slāvu saitos kad tā ir džeru slimība

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2.5 CRD 2005
-------------------------------------------------------
Beer is prof that god loves us and wants us to be happy!
Benjamin Franklin

Lapas: [1] 2 3

Forums » Tehniski jautājumi » Logu tīrītājs
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online