|
xoct

7 ziņas
PM
|
2010-01-18 18:01:03
Ok! Tātad paliekam pie 2 variantiem. 1. Gaidīšu kādus +5 un skalošu sistēmu. Nepatīk man tie aplikumi bačokā.
Mainīšu visu antifrīzu. 2. Kaut kādā mistiskā kārtā ir iesaistīts termostats.
Manā gadījumā, gan VISOS režīmos un apstākļos ir tikai silts gaiss. Kad nonākšu līdz rezultātam - uzrakstīšu rakstu ar bildēm, lai citiem nav jāmokās. ;) Paldies visiem!
Atbildēt uz šo ziņu
Chrysler Grand Voyager 3.3 AWD LE 93
|
|
AndrisZ

381 ziņas
PM
|
2010-01-18 18:01:06
Par teemu siltums un termostats! Situaacija analogjiska 94 gada garais vojiits, kuram abi pechku radiatori vasaraa tika nomainiiti uz jauniem - siltums shvaks.
Pazinja termostatu noraveeja nost un katlinjaa uz pliitinjas vaarot izraadijaas, ka nereagjee uz temp. svaarstiibaam.
Liidz ar to teoreetiski izpraatojaam, ka termostatam VAR buut tiesha saistiiba, shinii gadijumaa, ar shvako siltumu. T.i. visu laiku atveerts lielais aplis, liidz ar to krietni pazeminaata motora darba temperatuura! Kas iipatneeji panelii temp. raadija normaali, pa vidu! Kaapeec?
Neizpeetiju, kur atrodaas deveejs, kas dod signaalu uz panelja dachiku??
Kaa arii tiko iedomaajos - kuraa vietaa ir deveejs, kursh iesleedz ventilaatoru, un pie kaadas temp, tas sasleedzas??
Ja pashaa radiaatoraa, tad veel var sanaakt situaacija, ka pie nepaartraukti atveertaa lielaa aplja veel papildus sleezdaas venjtiks, kursh veel samazina temperatuuru!
Atbildēt uz šo ziņu
Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze
|
|
Zuris

1249 ziņas
PM
|
2010-01-18 18:01:49
xoct"]Man: "var arī ar citronskābi vai etiķa esenci...
Atbildēt uz šo ziņu
Town@country2002 un citi voyageri
|
|
AndrisZ

381 ziņas
PM
|
2010-01-18 19:01:02
xoct"]Ok!Tātad: "Ja siltts VISOS rezhiimos, tak liec mieraa radiatoru un shkjidruma mainju - skaties trosiites!
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
gr00ve

22 ziņas
PM
|
2010-01-18 20:01:11
Labi ka kāds pakustina šo tēmu,par pečkām
Man ir lieta tāda,ka svīst ciet iekšpusē logi. ar tosolu. Cik saprotu kautkur sulo pečkas radiātors,šodien mēģināju nojaukt paneli,nekas nesanāca :cry:
Pa visiem varbūt mēģinat man palīdzēt,ganjau kāds zina kā to labāk izdarīt :?:
Bet varbūt ir kāda cita vaina?????
Atbildēt uz šo ziņu
Chrysler Voyager
1995. gads -- 3.3L motors
AWD
|
|
AndrisZ

381 ziņas
PM
|
2010-01-18 20:01:26
AndrisZ"]Par: "
Nomainot termostatu, izmainju nav! "Atlasaa" esot teikushi, ka diezgan izplatiita vaina kantainajiem. Gaisa klape, kas attaisa/aiztaisa pluusmu caur pechkas radiaaroru, meedzot paarlekt pa robiem(iekshaa panelii), liidz ar to vai nu neatveraas liidz galam valjaa, vai neaiztaisaas pilniigi ciet.
Citur vairs iemesls nevar buut!
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
xoct

7 ziņas
PM
|
2010-01-18 20:01:27
sorry! Pārprati! Vienādi silts visos braukšanas un motora darbības režīmos!
Trosīte strādā un normāli regulē aizvērtni.
;)
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
xoct

7 ziņas
PM
|
2010-01-18 20:01:31
gr00ve"]Labi: "Nezinu kā ir 95 bet es sāktu ar to, ka pārbaudītu vai tas pārslēdzējs, kas pārslēdz gaisa cirkulācijas plūsmas salons/āra gaiss darbojas korekti.
Plus skatītos kā tad pūš uz logiem.. Ja zūd tosols, ož pēc tosola, tad jau protams jāskatās, kur ir sūce. 95 taču ir vēl kantainais? Un viņam nenāk salona filtrs?
Atbildēt uz šo ziņu
|