par siksnu » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » par siksnu

Lapas: [1]
par siksnu ( 2567 )
antons21

103 ziņas

PM

Iebraucu lielā un netīrā peļķē pēdējā atkusnī. Ik Pa brīdim sāka čīkstēt siksna- vairak un vairāk. Labi meistari nooņēma siksnu, iztīrīja smiltis un akmentiņus no siksnas zobiem. Tas arī bija iemesls.

Varbūt kādam noder.

Atbildēt uz šo ziņu

G.
TC 2000 g., 3,8 l

AndrisZ

381 ziņas

PM

Sho pashu proceduuru var dariit arii nenonjemot siksnu, ar parasto skruuvgriezni pie iesleegta motora iziet pa rievaam. tik nedriigst preteejaa virzienaa pielikt

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze

Zuris

1249 ziņas

PM

AndrisZ"]Sho: "Izklausās pēc kamikadzes varianta :shock:

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

ID

847 ziņas

PM

Normāls variants, nekā traka tur nav. Es tak tos gatera darba drošības noteikumus zinu kā savus trīs pirkstus

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

AndrisZ

381 ziņas

PM

Shito shtelli man sen atpakalj, kad bija veel pirmais vodziitis, paraadija taads Andris, no Tallinas ielas chrysler servissa. Piekam vinjsh to darija aaraa pagalmaa, un pilniigaa tumsaa! Skaisti dzirksteliites naaca, no smiltiim un mazajiem akmentinjiem tiiroties.
I viss darbs 5min!
Nu patiesiibaa nav tik traki, tik es to atkaartoju gaismaa, un garaaku skruuvgriezni panjeemu, lai knagji nav gluzhi starp skriemeljiem jaabaazh. Tik virziens jaaskataas, pa spalvai un iesliipi!
Tieshi taa pat kaa kaltu, pie shmirgjelja asinot, ja preteeji...tad gan var sanaakt - zobi aaraa
:wink:

Atbildēt uz šo ziņu

AndrisZ

381 ziņas

PM

Nevajag jau plakaniski skruuvgriezni likt, ar stuuriiti pa siksnas ieksheejaam gropeem!
Pa smuko iztiiraas sapreseetas smiltinjas un akmentinji!

Atbildēt uz šo ziņu

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

nez. kad atkal chikstees, buus japameegina. bet vairaak liekas ka taa tik pacelj spalvu siksnai, un delj taa taa mazaak sliid.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » par siksnu
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online