Radiators » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Radiators

Lapas: [1]
Radiators ( 3251 )
g3v

29 ziņas

PM

Sveicināti ļaudis!
Mainot eļļu un filtrus autoservisa cilvēks iepriecināja ar radiatora drīza gala pareģojumu, kas izskaidroja arī mudīgāku tosola līmeņa zudumu. Doma gādāt jaunu, jo ar lietotajiem ir, kā ir..negribas par jauna puscenu vai trešdaļcenu uzlikt figviņzincikvecu dzesējamo. Pēc sludinājuma ss.lv aizbraucu uz Jelgavas ielu 24, kur man darbonis piedāvāja "ķipa divgadīgu-gandrīz-jaunu" orģinālo par 80.- ar krietnu aerosola krāsas bonusu, kā arī pašmetinātu alumīnija radiatoru, kas izskatijās pēc augstākā vērtējuma diplomdarba, maksāja 90.- Ls. Tā kā šis ir mans pirmais autiņš, iepazīstu šo braucamo lēnām un caur konstatētajiem defektiem, t.i. mans kompotences līmenis ir visai aprobežots Tātad, apmēram, cik tas maksā? Alumīnija brīnumdarba meistars kaut ko minēja par ~180 Ls...

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2000 TD SE

borisss

181 ziņas

PM

Es pirms kādiem 2gadiem pirku 2.5crd dīzelim dzešēnas radiatoru jaunu par 100ls, tas protams nebija orģinālais, bet Nissens ražojums bet viss ok .

Atbildēt uz šo ziņu
GASHA

165 ziņas

PM

ja radiators tek tad Lukoil tanka ir tads pulverits maksa 0.60 sant
japrasa pardevejai .
savam paris reizes pieberu un bija ciet ka likts.
Dargie skidrumi ir pilnids suds.

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE GRAND CARAVAN 1997
3.8 benzins- gaze Chrysler T&C limited 2000

austris

908 ziņas

PM

Visiem Chrysler modeļiem auto radiatori (motora dzesēšanas, kondicioniera un salona apsildes rad. ) no noliktavas Rīgā Ziepniekkalna 73. Sia "Jok" Piegādes tieši no ražotājiem Nisssen, Behr, Magneti marelli. Kā arī lētākie Ķīnas ražojumi.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

g3v

29 ziņas

PM

sirsnīgi pateicos!

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2000 TD SE

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Radiators
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online