Riteņu uzgriežņi » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Riteņu uzgriežņi

Lapas: 1 [2] 3 4
Riteņu uzgriežņi ( 8769 )
IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Tieši tā.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

Deniss_Liepāja

170 ziņas

PM

Interesējos par citiem, jaunājiem uzgriežniem. TC MOTORā tie maksā 4 Ls gabalā :shock: Drusku ta kā par daudz. Bet veikalos vēl neesmu skatījies.

Atbildēt uz šo ziņu

CHRYSLER GRAND VOYAGER LTD 2,8 CRD / CHRYSLER is my lifestyle

HB

174 ziņas

PM

Kāpēc Tev vajag tieši jaunus un tieši no voyagera? Vītne tak gandrīz visiem vienāda, izņemot dažus japāņus(laikam),garums līdzīgs jāskatās, katrā auto bodē vajadzētu būt. Vienīgi dažiem alumīnija diskiem vajag precīzāk piemeklēt. Man kad vajadzēja, aizbraucu uz tuvāko šrotu, veči izbēra uz galda spaini ar riteņu uzgriežņiem un izlasīju pēc patikas.

Atbildēt uz šo ziņu

-= CGV '95 2,5TD =-

BRALIS

55 ziņas

PM

nemocies un pasūti visas jaunas ebay. veikalā. manam durangam visas 24 gabalas ar atsūtīšanu 24 ls. rīgā viena 2,50 maksaja. pēc pirmās atskrūvēšanas palika ovālas. bija vajadzība pēc 6 jaunām. tāpēc arī nopirku ebay. nenozēloju. skaistas garas skruves bez nekadam micitēm.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Durango 2000 (kādreiz bija lielais ceļotājs kopš 1995 gada)

8x8

11 ziņas

PM

HB"]Kāpēc: "

Es arī vairākas reizes esmu ņēmis šrotos, uz nakti iemetu Kokakolā un no rīta kā jaunas, un ilgi nerūsē...bet bagātais jau dara kā grib...nē?

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!

1412 ziņas

PM

BRALIS"]: "

Galā caurums, kā parastam uzgrieznim ?

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

Paisums

170 ziņas

PM

BAP pirku prieksh pontiaca minivena, maksaaja laikam 1Ls, bet baigi iisi saliidzinot ar originaaliem

Atbildēt uz šo ziņu

Auto remonts. Rīga. zemas cenas. 29654263
lukturu pulēšana.

CV 95. 3,3
PV 94. 2,5

BRALIS

55 ziņas

PM

bez micitem nozime to ka skrūve ir kā oriģinālā (pat smukāka) bez cauruma galā. tik vienā kopējā gabalā. Nav iespējama dalīšanās : skrūve + micīte, kura pazūd.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Durango 2000 (kādreiz bija lielais ceļotājs kopš 1995 gada)

Lapas: 1 [2] 3 4

Forums » Tehniski jautājumi » Riteņu uzgriežņi
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online