Riteņu uzgriežņi » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Riteņu uzgriežņi

Lapas: 1 2 [3] 4
Riteņu uzgriežņi ( 8770 )
EGI

15 ziņas

PM

Es, savulaik, vecajam 96.g. busam biju sakasījis komplektu
ar Moskvič 2140 hromētajiem uzgriežņiem. Tolaik Rīgā maxāja 70 sant. gab.
Gan vītne, gan konuss gan garums atbilda. Un smuki arī bija.
Bet atrast viegli nebij. Ja ir paziņas krievijā, tad problēmām nevajadzētu būt.
p.s. oriģinālā atslēga gan nederēja. Bija līdz krusteniskā.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler/Town&Country/3.8/bendža/99 :)

slaidais

7 ziņas

PM

Pie ulbrakas riepu servisā pirku lietos diskus pie reizes paņēmu arī uzgriežņus jaunus pildītie spīdīgi maksāja santīmus.

Atbildēt uz šo ziņu
xoct

7 ziņas

PM

Servisos ar tarkšķiem pievelk tā, ka pēc tam lūzt un liecās parastas atslēgas.
Es arī pirkšu normālu atslēgu ar īsu plecu.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 3.3 AWD LE 93

Armīns

2 ziņas

PM

Orģinālajiem uzgriežņiem noņemu spožās micītes,esošajiem uzgriežņiem kuriem tagad ir gals vaļa uzliku plasmasas micītes kuras forši der no vecajiem VW.Kā rezultā nav standarta izmers uzgriežņiem.bet ir ar kāds labums pret zagļiem,nevajag sekretkas.

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG

198 ziņas

PM

Šogad beidzot arī es esmu iekritis uz "alvas laimītēm" ( http://www.voyagerclub.lv/forums/index.php?topic=4305.0 ).
Vai ir jaunumi, kur varētu pirkt kādus izturīgākus uzgriežņus oriģinālajiem alumīnija diskiem?

Atbildēt uz šo ziņu
ID

847 ziņas

PM

Veikalā par vienu hromēto uzgriezni prasija 2 ls, vienu nopirku jo biju pazaudējis mainot riepas. Pēc tam pats uzvirpoju komplektu ar riktīgi gariem uzgriežņiem, izskatās ļoti labi. Vienīgais ka tiem virpotajiem tagad liekot ziemas riepas skrūvējot vaļā - ciet nosrāpēsies krāsa, bet šajā ziņā veikalā pirktie hromētie nav ne grama labāki, arī pēc pirmās skrūvēšanas jau ir saskrāpēti un tagad jau aprūsējuši.
Pērkot lietotus ir jāskatās uz konusu, ja tie uzgriežņi pirms tam ir bijuši uz tērauda diskiem, tad visdrīzāk konuss būs sačakarēts.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

alien

408 ziņas

PM

ne pa tēmu, bet jaunu negribejās cept. Vai kads zina, cik ir attalums no aizmugurējas rumbas plaknes līdz atsperei - lāgai. Man ir lieli smuki diski, bet baidos, ka viņi man var nederet, jo iekšēja kante atdursies pret lāgu, pirms disks būs iesēdies vietā. 99 grand voyager 2,5td. mos kāds ir ar šo saskaries?

Atbildēt uz šo ziņu

2000 Grand Voyager 2,5 TD  !! daudzgalvainais :)!!

IlmarsG

198 ziņas

PM

ID: "
Veikalā par vienu hromēto uzgriezni prasija 2 ls, vienu nopirku jo biju pazaudējis mainot riepas.
"

Tas hromētais nebija tāds, kam micīte draud nomaukties nost kā oriģinālajiem.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 [3] 4

Forums » Tehniski jautājumi » Riteņu uzgriežņi
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online