Auto no ASV » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Auto no ASV

Lapas: [1]
Auto no ASV ( 2859 )
andrievss

5 ziņas

PM

Vai kāds ir pircis savu CV no ASV izsolēm? Respektīvi, vai tas atmaksājas? No pāris foto ir diezgan grūti konstatēt auto patieso stāvokli.

Atbildēt uz šo ziņu
TālInar

4 ziņas

PM

Man tā ir sanācis ka autiņš ir no ASV izsoles atceļojis uz Latviju.Pašlaik esmu braucis trīs mēnešus. Esmu ļoti apmierināts par gaitas īpašībām. ja speciāli nelauž tad arī kalpo bez ierunām. Nupat sāk parādīties tādas nelielas problēmiņas ar elektroekstrām, bet es domāju ka tas nav nāvējoši. Salons ir labā kārtībā ja neskaita tiešām nelielas skrambiņa skuras bija radušās ekspluatācijas laikā visdrīzāk transformējot sēdekļus.
Dzinējs uzvedās ļoti paklausīgi. Degvielas patēriņs 15-17 pilsētā un 10-12 trasē pie 120km/h. Paspēju arī vienreiz doties pēc rezerves riteņa.Tā kā nebiju tam pievērsis sevišķu uzmanību tad nācās to darīt uz ceļa. Iesaku to savlaicīgi izdarīt mājas apstākļos,jo skrūve ar ko tā ir piestiprināta pie virsbūves apakšas bija aprūsējusi un negribēja sevišķi viegli padoties taču braukt gribējās un es viņu pierunāju. Rūsas pazīmes uz virsbūves un zem tās nemanīju.
Plastmasas apdare un pārējais salona aprīkojums ir klus bez grabēšanas pazīmēm.

Atbildēt uz šo ziņu

TalIna

V8

91 ziņas

PM

kā tu brauc, ja pilsētā tik daudz tērē?

Atbildēt uz šo ziņu
TālInar

4 ziņas

PM

Braucu kā parasti bez spolēšanas un dzinēja liekas mocīšanas. 3,8 V6 korķos diez vai mazāk patērēs.Ja nu tam tā nav jābūt, tad kādam patēriņam pilsētas režīmā caurmērā vajadzētu būt?

Atbildēt uz šo ziņu

TalIna

Dundurs

192 ziņas

PM

15 vēl kur ne kur, bet 17 jau nu ir par daudz. Es ripinu ar nedaudz zem 15 un sastrēgumus kā minimums 4 dienā izbraucu.

Atbildēt uz šo ziņu

Amerikāņu auto klubs
Kluba diskusijas
WEB Administrators

Chrysler Town&Country 3.8 2000 AWD Ltd.

V8

91 ziņas

PM

Dundurs"]15: "
Pie kam tev ir AWD, bet es ar savu FWD ar 13 iztieku...reti, kad pāriet pāri

Atbildēt uz šo ziņu
Fils

321 ziņas

PM

BET es ar savu 2.5 td pilsētā 9.5 :wink:

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2.5 CRD 2005
-------------------------------------------------------
Beer is prof that god loves us and wants us to be happy!
Benjamin Franklin

lutausis

12 ziņas

PM

andrievss"]Vai: "

Pirku savu PV no salvagedirecta 1.5 gadus atpakaļ. Bija dabujis pa dibenu. Kopā sareķinot ar transportu+remontu sanāca gandrīz 2 reizes lētāk.
Vienīgais jāuzmanās no Non-Repairable sertifikātiem (ja pērk avarējušas mašīnas), būs lielas ķibeles ar reģistrāciju.

Atbildēt uz šo ziņu

PV 3.3 98

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Auto no ASV
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online