Ģenerators/oglītes/problēma » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Ģenerators/oglītes/problēma

Lapas: [1]
Ģenerators/oglītes/problēma ( 4525 )
gr00ve

22 ziņas

PM

Nojuka ģeneratoram oglītes. Gribēju nomainīt - bija otrs ģenerators rezervē - bet tas viss izvērtās par "baigo pasākumu".
Vai kāds varētu pastāstīt, kā izņemt ģeneratoru - neizceļot motoru.

auto: CV, 1995. gada, 3.3L motors.

Paldies jau iepriekš! ;)

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager
1995. gads -- 3.3L motors
AWD

HB

174 ziņas

PM

Vai tad nevar izņemt oglītes, nenoņemot ģeneratoru? :shock: Gan nezinu tieši par Tavu auto, bet nu praktiski visiem, ar ko esmu saskāries, mazāk vai vairāk pajakarējoties, var.

Atbildēt uz šo ziņu

-= CGV '95 2,5TD =-

gr00ve

22 ziņas

PM

Nu "PAJAKARĒJOS" ritīgi- oglītes nomainiju,bet gribēju nomainīt arī ģenerātoru,jo tas ,kas man ir rezervē ir labāks,bet nesapratu kā dabūt viņu ārā no turienes. Vai tiešām jāizjauc puse mašīnas :?
Varbūt kāds ir mainījis. :?:

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager
AWD

HB

174 ziņas

PM

Ar ko tas otrs labāks? Esošais griežās labi, gultņi negrab? Spriegums ir normā? Varbūt nav ko saspringt, netraucē autiņam ripot! Ir tāds krievu tautas teiciens: Labāks ir laba ienaidnieks!

Priecīgus svētkus!

Atbildēt uz šo ziņu

-= CGV '95 2,5TD =-

gr00ve

22 ziņas

PM

Mani tas ģeņģeris traku paderīs :roll:
Nomainīju oglītes(jaunas) pāris dienas pabraucu, uz ceļa skatos, gaismas paliek tumšas ,jā ģenerātors nelādē. Mājās izņemu oglītes viss kārtībā,ieliku atpakaļ OK
Atkal kādu laiku pabraucu pazuda ,šodien izņēmu ,apskatījos ieliku atpakaļ viss darbojās
Jautājums? Kas varētu būt pie vainas :?:

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager
AWD

Ojārs

14 ziņas

PM

manam autiņam bija līdzīgi niķi. izrādījas ,ka ģeneratoram kolektors nodilis tā ka no metāla nekas nebija palicis. var iedomāties kads ir automašīnas noskrējies

Atbildēt uz šo ziņu

2.5TD 1993

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Ģenerators/oglītes/problēma
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online