Forums » Tehniski jautājumi » Salona apgaismojums
| Salona apgaismojums ( 10130 ) | |
|
janni
|
2009-12-27 20:12:49 principā šitais jautājums jau cik reizes ir uzpeldējis.. mans risinājums ir šeit: http://www.voyagerclub.lv/forum/viewtop ... 3b6cfff5c6 +"latgalītē" tika iepirkti zaļi gumijas "prezervatīvi" ko uzmaukt virsū manis iegādātām lampiņām un tagad ir viss kā original.. 8) --- |
|
Sandis_ur
|
2009-12-27 23:12:50 Njaa man arii buus "eglīt" jāpārlodee. Kaa ir ar borta kompja lampinjaam, vai taam visaam ir jaaadeg un arii logu pacelshanas podzinjaam? Un kuras tad ir :iistas: lampinjas? un kur var nopirkt? |
|
madyl
|
2009-12-28 22:12:28 Nu tad tads rezumē! Lampinas ielodetas un viss strada. No rta apzvaniju servisus-vienigie kas nemas to darit bija Atlas motors. Chrysleri teica ka tadas netirgo un ja gribas mainit tad jabrauc un jaruna ar elektriki. Atlasa teica -no problem un tas aznems 2-3 h. Sanemot sapratu, ka cena ja nav maza-16,21Ls par 5 lampinam, kuru cena veikala varetu but ap 15 sant. Protams lodesana unperkot lodamuru cipars sanaktu dargak. Viss jau visuma lbi, vienigi puisis kurs to darbu darija, nepaskatija diozu stirumu un man tagad klimas bloks ir 2x spilgtaks!!!!Tatad, laikam jau tomer vjaga darit visu pasam. P.S. Sakuma domaju,ka diodes ir krasainas-zalas, ko nopratu no Jana apraksta, ka vins meklejis Latgalite kaut kada uzlikas, bet izradijas vienkarsi baltas,un zalums ir iestradats pasa bloka.Butu to zinajis sakuma, pats butu tomer darijis. |
|
janni
|
2009-12-28 23:12:42 pareizi saprati.. lampiņas (ne diodes) ir baltas.. klimatkontrolē tiek liktas baltās lampiņas, jo krāsu dod plastmasas panelis.. savukārt augšējā paneļa (sēdekļu apsilde, avareikas. pakaļlogu manipulācija) lampiņām virsū maucas tādi kā gumijas prezervatīvi attiecīgā krāsā.. p.s. tad kad man pateica to ciparu par remontu un pāris servisi pasūtīja pāris mājas tālāk (par TC motors nerunāsim vispār, tie ieteica nopirkt jaunu paneli).. ņēmu rokā lodāmuru un lodēju pats.. sanāca tikpat labi kā orģinālais, zato gandrīz par brīvu.. --- |
|
madyl
|
2009-12-29 08:12:55 Tagd zināšu. Rezultāds jau pilnīgi OK. Katra situācija liek kaut ko iemācīties. |
|
janni
|
2009-12-29 22:12:12 man tās pirktās lampiņas ir ok, tik izskatās ka uz doto brīdi šiem tās lampiņas ir izbeigušās.. un pēc parametriem šīs ir pareizā izmēra, tikai kaut kā viņas neesmu pie viņiem ar pozitīvu atlikumu redzējis.. --- |
|
AndrisZ
|
2009-12-29 22:12:42 " Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze |
|
janni
|
2009-12-29 23:12:41 tevalo.lv arī tika tās lampiņas meklētas, bet neveiksmīgi.. moš tev izdodas.. ;) --- |
| Lapas: 1 2 [3] 4 5 | |
Forums » Tehniski jautājumi » Salona apgaismojums