Svīst ciet logi. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Svīst ciet logi.

Lapas: 1 [2] 3 4 5
Svīst ciet logi. ( 11473 )
Locis

556 ziņas

PM

Ja jau paliek taukains logs, tad jaunu toč tosols noplūst kkur!
Vai tiešām līmenis nezūd?

Atbildēt uz šo ziņu

bija Dodge Caravan 3,0l;98.

melns lxi

151 ziņas

PM

Autiņš ikdienā nedabūn kārtīgi izsilt,noņēmu aizmugures abšivku,tur bleķis mitr,domāju ka tapēc ar velk logus ciet.

Atbildēt uz šo ziņu
gcha

140 ziņas

PM

Bija pieredze ar golf3, svīda logi ciet dramatiksi, bet tosols itkā nezuda - pečka bija vanīga bija - mazliet suloja, ar to pietika lai svīstu, bet līmeņa kritums tik niecīgs, ka tā nemaz nepateiksi ka zūd.

Atbildēt uz šo ziņu

Plymouth gr. Caravan, 94.g. 3.3L Benz/gaz, aut.

garfilds182

560 ziņas

PM

Nu ja logi paliek taukaini,tad laikam Locim ir taisnība!

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.8 CRD 2006 Chrysler Grand Voyager 3.3i V6 2003 Limited

cesars

141 ziņas

PM

cik nu man nācies saskarties ar autiņie, tad Džerim logi svīst vismazāk, šim auto man vispār nesvīst (ja darboja motors), pat ja lietainā laika silta autiņā iekāp ar slapjām drebēm logi nenosvīst, ir bijuši gan slapji paklāji, gan apgāzušies ūdensspaiņi, gan ventilācijas klapes dažādos stāvokļos ( gan kad gaisu ņem no āra, gan kad dzenā tik par salonu) vienkārši super.... sievai bijuši dažādi autiņi, pārsvara maziņie, tad tiem lielāko gada daļu aizmugurējie logi ir aizsvīduši. Es domāju ka varetu svīst logi no tā ka ciet/vāļā veramās klapes ventilācijas caurumiem ir nosprūdušas vai pārlekušas kaut kādā mistiskā pozīcijā un līdz ar to gaisa plūsma salonā netiek pareizi nodrošināta, par taukainiem logiem grūti teikt, tas varetu but arī no apkārtējās vides, jo iekšpusi vari tīrīt kā vien gribi, pēc mēneša atkal melni, un parasti ziemā es nemazgāju logus no iekšpuses, tad pavasarī uz tiem ir "dzīvs" piķis :roll:

Atbildēt uz šo ziņu

CV; 00; 2,5 TD LE

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Es parasti turu ventilatora mazākos apgriezienus, lai pūš uz logiem. Tad nekas nesvīst, citādi gan.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

cesars

141 ziņas

PM

austris"]ja: "
:shock: kondiška strādā????????? nu nez, man pavasarī viss freons bij izgaisis, a logi vienalga nesvīda. un ko nozīmē žāvēšanas režīms????

Atbildēt uz šo ziņu

CV; 00; 2,5 TD LE

austris

908 ziņas

PM

ja nestrādā kondiška tad arī logi pastiprināti svīst , ja uzliek lai pūš uz logiem automātiski ieslēdzas kondicionieris un strādā žāvēšanas režīmā!

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

Lapas: 1 [2] 3 4 5

Forums » Tehniski jautājumi » Svīst ciet logi.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online