Svīst ciet logi. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Svīst ciet logi.

Lapas: 1 2 3 4 [5]
Svīst ciet logi. ( 11472 )
gr00ve

22 ziņas

PM

Nu nezinot tas ir baigi sarežģīti,bet zinot viss jau tur ir loģiski
Es domāju izjaukt un salikt var pa dienu mierīgi
Tie visi loriņi atrodes lielā kastē, un tā lūka siltam gaisam ir tur iekšā. Regulēt viņu var tās kastes virspusē,bet tad kad panelis ir pajaukts.
Pečku dabuju lietotu pa ls15.izmazgāju pārbaudiju un viss OK. Jaunu man piedāvāja pa ls ~50

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager
1995. gads -- 3.3L motors
AWD

mims

129 ziņas

PM

Man ir kantainais. Biškucīt padalies ar info, ko ir jēga skrūvēt un ko nav.

Nu lūdzu!

Atbildēt uz šo ziņu

3.3 96 nav jauns, bet smuks, liels un vēl ceļotājs, un gāze arī ir

gr00ve

22 ziņas

PM

mims"]Man: "

1. jānoņem plastmasa, kas ir pašā priekšpusē, pāri tumbām -- ar plakano skrūvgriezi - pamazām, atspiežot klipšus..
2. zem tās ir skrūves - kādas 7, ja nemaldos (gar visu malu)
3. jānoņem visa vidējā konsole (abi bardačoki, un viss, kas nāk ap to.) -- skrūves var viegli, un pamazām visas atrast - vietas precīzi nepateikšu
4. pa vidu redzēsi 2, vertikālus metāla balstus - izņem starpposmus apakšā - katrā pusē pa četrām skrūvēm
5. noņem plastmasas paneli, kas zem stūres, tad atskrūvē 5 skrūves, kas tur stūres kolonnu, stūri noliec uz grīdas, un ja vajag - atvieno ātrumkloķa trosi
6. no priekšpuses redzēsi 2 skrūves, tieši virs stūres kolonnas -- tās atskrūvē.
7. tad abās pusēs, sānos pie kājām ir skrūves (zem knopkām) kas dekoratīvās plastmasas tur -- noņem tās, un arī laikam no sliekšņiem bija jānoskrūvē. un tad sānos redzēsi skrūves (13 atslēga), katrā pusē pa vienai -- palaid vaļā, galīgi ārā neskrūvē, un tad visai priekšai vajadzētu atlocīties uz leju.

kad ņemsi nost stūri - natceros, kas bija ar trosīti, kas parāda ātrumu pozīciju spidometrā --- ja nevar nekur atvienot pie stūres, tad būs jāatjauc arī līdz spidometram --- un tad tam aizmugurē 2 skrūves...

"melnā kaste" no motortelpas puses ar 4 skrūvēm turās.

nezinu, cik precīzi uzrakstīju - tas ir viss, lielā mērā, ko atceros..

nezinu arī to, kā tagad atlīdzināsi, par visu šito informāciju...

ja ar šito kādam nav gana, tad dzen autiņu šurp un viss tiks izdarīts.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager
1995. gads -- 3.3L motors
AWD

Lapas: 1 2 3 4 [5]

Forums » Tehniski jautājumi » Svīst ciet logi.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online