Raustās » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Raustās

Lapas: [1]
Raustās ( 3033 )
gcha

140 ziņas

PM

Sveiki!
Sāpe sekojoša : auto raustās, BET ne vienmēr. Sākās šī problēma jau pasen un pamazām - reizem paraustījās - tad iedegās check eng.un tālāk gājanormāli. Kļūdas kodi mēdza parādīties 2 : 21 un 51 t.i par lambda zondi itkā. Zondei pamērījām ko dod ārā un itkā viss ok, taka šī problēma reāli dzivi netraucēja tad braucu tāpat, bet 5 dien jau raustījās ar visu check engine raustījās gaitātā ka nācās mainīt nedeļas nogales plānus. Šodien ņēmu un izbraucu - viss ok - ne raustās ne kādas citas dīvainības.
Jautājums ir ko lai dara? - braukt līdz apstājas netaisos, bet stulbums ir tas ka servisā vainu nodemonstrēt visticamākais nevarēšu - diezgan stulbi ir aizbraukt un stasīt ka vispār raustās, bet šobrīd ir ok - parasti tad arī pasuta tālāk lai brauc kamēr problēma ir patstāvīgi. Ņemt un mainīt to zondi - zonede 40Ls par darbu 30Ls - tā ņemt un mainīt visu pēc kārtas - tik bagāts neesmu, bet zinot mūsu servisus tas būs 1. ko ieteiks - nomainīt un skatīties talāk, bliņ.
Raustās ka uz gāzes tā uz benzīna.
Būšu ļoti pateicīgs par visiem sakarīgiem ieteikumiem, jo gribasproblēmu atrisināt laicīgi pirms pa ķēdi ir salauzts vēl kautkas.

Atbildēt uz šo ziņu

Plymouth gr. Caravan, 94.g. 3.3L Benz/gaz, aut.

DZX

40 ziņas

PM

Ja nemaldos 51-vājš maisījums.Tas būtu ka uz zondi nāk vājš maisījums,bet kompis vairs nevar sagriezt treknāku.Pārbaudi degvielas spiedienu,kā arī sūkņa spiegumu,vai nau kritumu(varbūt ķīlē,nekontakts?)Variants.

Atbildēt uz šo ziņu

CV92g,3.3i+gāze

gcha

140 ziņas

PM

DZX"]Ja: "

Sūkni nesen mainīju- pēkšņi nosprāga - uzliku vietā restaurētu, būs spiediens jāpārbauda, bet vai tas var būt iemesls tam ka raustas braucot ar gāzi?

Atbildēt uz šo ziņu

DZX

40 ziņas

PM

Nē,nevajadzēja raustīties.Pašam bij gadījums ka viens cilindrs šat tad burbulēja.Emulatoram aukstais lodējums.Kas notiek ar svečvadiem?Kādas izskatās sveces?Grūti ko ieteikt.

Atbildēt uz šo ziņu

CV92g,3.3i+gāze

AndrisZ

381 ziņas

PM

Ja raustaas tikai uz gaazi, baigi kautkaa peec sveceem ar svechvadiem izklausaas!
Vai check eng. uz benz, vai gaazi paraadijaas?
Cik tk.km ir nobraukti, peec svechu mainjas?
Man ar parasto gaaz. iekaartu sveces diemzhel gaaja ap 50-60tk. km. Ar shpricgaazi ap 100 000km.
Ja gadienaa shpricgaaze, var buut arii sprauslaam beigas pienaakushas!
Vienreiz, mainot gaazes filtrinju, bija paarluuzis plastmasas trejgabals vakumnjika shljaucinjaa - neraustijaas, bet check eng. iedegaas!
Smiekliigi, bet vienureiz, atliekot visulaik uz veelaaku, biju aizmirsis par gaisa filtru -tas arii bija par iemeslu raustiishanaas un chek eng. uzrakstam!!

Gruuti, ko ieteikt. Varbuut saac ar sveceem, vadiem.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze

gcha

140 ziņas

PM

Nu tā - biju Atlasā uz diagnostiku - elektriķis pateica ka indokcijas spole "test neprohodit" - principā tas izskaidro daudz ko - gan auto burbuļošanu pielaižot kam es nebiju pievērsis uzmanību (jo daži podi nestrādā), gan labda zondi - nu ceru ka tur tā visa problēma arī ir bijusi.

Atbildēt uz šo ziņu

robisss

89 ziņas

PM

Man laikam tieši tāda paša problēma.Vienu brīdi iet bez nekādām problēmām.Noslāpēju un tad sāk raustīties un pat noslāpst, bet pēc kādās pamuļāšanās auto aiziet.Man voyager 96.gada 3,3l Iztīriju RVG,tukšgaitas regulētāju un nomainiju kloķenes dačiku.Bet pie svečvadiem un indukcijas spoles nēsmu ķēries.Izmet man kļūdu 21, bet ik pa laikam man viņa pazūd

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Raustās
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online