Cik ilgi jāiesilda automātiskā kārba ziemā » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Cik ilgi jāiesilda automātiskā kārba ziemā

Lapas: 1 [2]
Cik ilgi jāiesilda automātiskā kārba ziemā ( 5779 )
AndrisZ

381 ziņas

PM

Kad nopirkās pirmais vodžis, arī par šo tēmu interesējos, kaučkur atradu tēmu, ka razotāji iesaka uzsildīt dzinēju līdz 40 grādiem, bet nu tas...

Biki, 5 min jau pasildīt, laikam, nenak pa skādi, lielākos mīnusos. Es pirms braukšanas pareju pa visiem robiem lēnām pāri, citreiz palaižu biki bremzi vaļā uz D un R, lai izkustās un samaisas bez slodzes. Talak jau kā visi, lēnam, maigi iesākumā.
Ja baigie mīnusi, citreiz nobraucu kādus 50m. tikai ar L, tad kamēr uzsilst ar 3šo, var jau just kā slēgajas. Pagaidam šitā viss OK.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze

ID

847 ziņas

PM

Man parasti motors sildās kamēr tīru nost sniegu, pēctam ieslēdzu R vai D un pieturu bremzi kamēr pīpēju. Nezinu kā jums, bet man ir diezgan jūtama starpība vai ir pirms tam pasildīta kārba vai nē. Secinājums - nesmēķēšana ir kaitīga jūsu kārbai
Piekrītu Ezis2, agrāk vai vēlāk tā kārba tāpat noņirgsies, atliek vienīgi cerēt, ka tas notiks kādam no mašīnas nākamajiem saimniekiem, nevis pašam.. (nevienam neko ļaunu nevēlu)

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

GASHA

165 ziņas

PM

manam karba nesledzas pie lieliem minusiem kamer neuzsila 10 -20 minutes.

izradas karba bija pa maz ellas . pieleja klat kadu 1,5 l un tagad strada uz reiz.

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE GRAND CARAVAN 1997
3.8 benzins- gaze Chrysler T&C limited 2000

Lapas: 1 [2]

Forums » Tehniski jautājumi » Cik ilgi jāiesilda automātiskā kārba ziemā
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online