Paarkarseets 2.5td motors » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Paarkarseets 2.5td motors

Lapas: [1] 2 3 4
Paarkarseets 2.5td motors ( 9972 )
Andris22

20 ziņas

PM

Lieta taada ka bija paarkarseets motors Voyagerim 2.5td.
Es nedeelu atpakal biju noneemis galvu nomainiju galvas bliivi,izskaloju dzeseesanas sisteemu,saliku atpakal itkaa viss bij ok izgaaju pat tehnisko,bet tagad saak nereaali duumot ar baltiem duumiem.Laikam taapeec ka nesliipeeju galvu,vai arii plaisa kautkur galvaa?
Voyagerim 2.5td ir daliitaas galvas uz katru cilindru sava,pievelkaas ja nemaldos pie bloka ar kopeeju skruuvi uz 2 galvaam .Vai vinas vispaar var taa deformeeties ?
Ellaa izskataas tiira motors iet normaali nav nekaadu lieku skanu vai troksnu.Bet kad darbojas tuksgaitaa saak nereaali duumot(gaisi balti duumi),saac braukt itkaa pazuud.
Tosols itkaa nezuud bet melni ellas kamoli tur ieksaa ir(bacoka aukspusee) es iisti nevaru pateikt vai tie ir jauni vai arii suudiigi izskaloju sisteemu.
Varbuut kaads var dod kaadu padomu?

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.5crd

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Kā Tev izdevās pārkarsēt motoru ?
Tie baltie dūmi tukšgaitā iesilušam motoram?

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

Andris22

20 ziņas

PM

Pievilku ar vienaadu speeku no vidus uz malaam krustaa.Atsleegas taas man nav.

Atbildēt uz šo ziņu

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Stingri ievēroji skrūvju pievilkšanas secību un pievilki ar dinamometrisko atslēgu (ar momentu kā servisa rokasgrāmatā)?

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

Andris22

20 ziņas

PM

Es jau inu nopirku paarkarseetu.tosolaa bija ella,peec logikas galvas bliive beigta vai plaisa galvaa.
Jaa saak duumot kad uzsilst.

Atbildēt uz šo ziņu

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Nekautrējies atkopēt servisa rokasgrāmatu http://www.sendspace.com/file/h962vy (skat apmēram 133-138lpp.) Cik lasīts internetā, blīves maiņa prasa augstu darbu precizitāti, bez dinamometriskās atslēgas neiztikt.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

Chom

108 ziņas

PM

Ja parkarsets,tad vajag galvu slipet obligati(tas taču dizelis) un obligati pievilkt ar dinametrisku atslegu tada karta ka rakstits rokasgramata!!!

Atbildēt uz šo ziņu

CV 2.5 TD 2000g.

austris

908 ziņas

PM

Tas ka eļļa tosolā ,pie vainas būs siltuma apmaiņas bloks , kas atrodas aiz eļļas filtra.Lai būtu rezūltāts galvas obligāti jānopresē beigtā jānomaina , visas jānoslīpē ,jāliek jauna blīve un pakāpeniski jānovelk ar dinamometrisko atslēgu. Lai veicas. :!:

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

Lapas: [1] 2 3 4

Forums » Tehniski jautājumi » Paarkarseets 2.5td motors
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online