grand voyager 2000.g. 3.8 pilnpiedziņa » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » grand voyager 2000.g. 3.8 pilnpiedziņa

Lapas: [1] 2
grand voyager 2000.g. 3.8 pilnpiedziņa ( 5154 )
nicky

2 ziņas

PM

Labdien!
Esam nolēmuši iegādāties ģimenei Grand voyager 2000 gads, 3.8 benzīns-gāze, pilnpiedziņa, bet nolēmu vispirms pajautāt Jums kāds varētu būt vidējais degvielas patēriņš????Vai varētu būt, ka 20l uz 100km???Ko vēl labu vai sliktu varētu pateikt par šādu komplektāciju?Pateicos jau visiem iepriekš, kas palīdzēs ar saviem padomiem!

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Nee 20 litri man liekas tas ir maksimums ko var nodedzinaat bet tad ir jaasezh stundam kortjii reali ar gazes balonu 52~56litri var nobraukt 250-380km vismaz ar manu T@C videji 14-15 gaazi rij jauktajaa ciklaa braukajot. pilnpiedzinja noteikti labaka!!! es ar savu priekshpiedzinju vairakas reizes agra pavasarii kad zeme kaa udens pilna svame, esu noracies uz liidzenas vietas

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

janni

716 ziņas

PM

bet pilnpiedziņa savukārt sadārdzina uzturēšanas/remonta izmaksas + padara to autiņu smagāku, kas savukārt padara lielāku nodokli (vismaz manā gadījumā).. ;)

Atbildēt uz šo ziņu

---

Jurčiks

445 ziņas

PM

Šai paaudzei Dodge parasti ar 3.8 motoriem ir laba komplektācija. Mans iepriekšējais bij ar 3.8,patēriņš kā visiem ap 14-15, nu uz pilnpiedziņu vel kādu litru domāju var piemest klāt.
Forumā daudz ir runāts par šīm tēmām, pmeklē ,atradīsi daudz informācijas kas Tevi interesē.

Atbildēt uz šo ziņu

GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG

dimon

56 ziņas

PM

Kādas atsauksmes ir šodien par 3.8 Country 2003 gadā, pilpiedzņa? Kāds pateriņš? Vairāk interese minusi....))))

Atbildēt uz šo ziņu

No pasaran!

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

dimon: "Kādas atsauksmes ir šodien par 3.8 Country 2003 gadā, pilpiedzņa? Kāds pateriņš? Vairāk interese minusi....))))"
man domāt ka visi plusi un mīnusi tie paši kas 96-00, jo auto tas pats.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Ezis2

1676 ziņas

PM

PASSATizhi: "man domāt ka visi plusi un mīnusi tie paši kas 96-00, jo auto tas pats. "
logiski jo tas ir tas pats vecais kuzavs tas pats motors ta pati kaarba utt izmainita ir salona ergonomika un arejais kuzava izskats un motora jauda palielinata uz elektronikas un iepludes kolektora konstrukcijas rekina un tas arii vis .. vienigais kas vinam ir , kas nav vecajam ta ir klimat kontrile un lampas rada nedaudz labak , tas arii vis

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

dimon

56 ziņas

PM

Spriežot pēc visa agrāk rakstīta- tas ir labs uzticāms auto? Gāzes pateriņš svarstas no 12 līds 18 litriem? Un ka ir tomer ar pilpiedzīnu? Cik dargi maksa reduktors un tam piederošas lietas (pie pilnpiedīņas)? Cuk Es saprotu Grand Voyager ar Town&Country ir identiskie?

Atbildēt uz šo ziņu

No pasaran!

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » grand voyager 2000.g. 3.8 pilnpiedziņa
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online