Pakaļējais logutīrītājs. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Pakaļējais logutīrītājs.

Lapas: [1]
Pakaļējais logutīrītājs. ( 3180 )
Evalds

11 ziņas

PM

1996.gads. 3.3L. Ieslēdzot gaisa plūsmu uz stikliem, sāk strādāt pakaļējais logutīrītājs. Citreiz viņš vispār sāk dzīvot savu dzīvi, kad grib, tad ieslēdzās. Ar paredzēto pogu strādā perfekti, bet ar gaisa plūsmas regulātoru visādi brīnumi gadās. Ir jāgroza, lai viņš beidzot izslēgtos. Vai ir viņam vispār kāds sakars ar plūsmas regulātoru, vai tik man šitāds gļuks?

Atbildēt uz šo ziņu
Locis

556 ziņas

PM

Pameklē forumā!! bija jau raxtīc par to, ka gļuki ar to aizmugures tīrītāju!!! :wink:

Atbildēt uz šo ziņu

bija Dodge Caravan 3,0l;98.

Bango

974 ziņas

PM

Vaina tieši tanī panelītī,nomaini,būs OK :!:

Atbildēt uz šo ziņu
Evalds

11 ziņas

PM

Esmu izrakājis forumu. Neko par ventilātora saistību ar logtīrītāju neatradu. Bet vispār kautkāda saistība ir? "Bango" Pamēģināšu nomainīt... ja palīdzēs, došu ziņu.

Atbildēt uz šo ziņu
babilons

125 ziņas

PM

ja sita sak glukot ir verts paskatities vai kautkur nezud masa.pasam ir bijis tads brinums ka sledzot gaismas sak logutiritaji stradat un signals brekt un pie vainas bija apsubejis masas vads

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 2.4i 16v 96.g

vksys

359 ziņas

PM

Bango"]Vaina: "

Vaina var būt .... un var nebūt .....
Mūsu markas auto ar tām masām vai mīnusiem spriegumā arī ir visādi fokusi .

Man tas agregāts arī mēdz sākt patstāvīgu dzīvi ....

Man vēl ieslēdzas arī priekšējais logutīrītājs ,kad nospiež durvju loga aizvēršanas pogu , bet logs ir jau ciet ..... vot tā .....

Vērts ir paskatīties to štekera stāvokli kas pieslēdz to brīnum bloku ...

Atbildēt uz šo ziņu

T&C 96g.+ gāze ( pelnītā atpūtā )
Voyager 1998g.+ LPG
Voyager 2005g.2.8 CRD
Voyager 2002g.2.4 i + LPG

Evalds

11 ziņas

PM

Beidzot atjaucu vaļā to pasākumu. Vaina izrādijās štekerī, kas komforta zonai aizmugurē. Patīriju, ar adatu pieliecu, lai kontakts labāks, tagad strādā kā prieks. Un gļuku vairs nav

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Pakaļējais logutīrītājs.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online