Starteris » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Starteris

Lapas: [1] 2 3
Starteris ( 8313 )
madyl

55 ziņas

PM

Sveicināti. Vai kāds spečuks var ko ieteikt vai kur griezties! No rītiem startējot tāda sajūta ka ķeras starteris(bendiks). Pačikājot ar kādu trešo reizi parauj un starteris griež. Vasara tika nomainīts aķis un tāpēc tur problēmai nevajadzētu būt! Un vēl, kad ir pabraukts, jebsu motors silts, šādas problēmas nav!!! Kādi padomi???
Braucu ar 2001 gada Voyager T&C 3.8

Atbildēt uz šo ziņu
Locis

556 ziņas

PM

Visticamāk, ka oglītes jāmaina.
Vismaz kādreiz, kad man bija e30 bembis, līdzīgi simptomi noveda pie oglīšu maiņas.

Atbildēt uz šo ziņu

bija Dodge Caravan 3,0l;98.

HB

174 ziņas

PM

Bij man šitāds gadījums, tik ne ar voyageri. Starteris izrādījās vienkārši pilns ar ūdeni! Pa nakti sasala, un piesala rotors pie statora, ieslēdzot uzreiz negrieza, kamēr no caurplūstošās strāvas nedaudz uzsila un aizgāja. Tavi simptomi tieši līdzīgi. Toreiz izjaucu, izžāvēju, un viss bij labi. Var, protams, arī oglīšu vaina būt. Tik un tā bez izjaukšanas neko konkrēti nevar pateikt.

Atbildēt uz šo ziņu

-= CGV '95 2,5TD =-

madyl

55 ziņas

PM

Varbūt tās ir oglītes, jo gaismas arī nedaudz pulsē.Servisā man teica ka tā esot tikai mana izdoma. Iesakat kur labak aizvest jo pašam nereāli tikt klāt!!

Atbildēt uz šo ziņu
gunta2911

15 ziņas

PM

Manam voyagerim atkal ir otrādi - tad, kad ir auksts, tad startē labi, bet, kad ir uzsilis, negriež nemaz. Ilgi jāmokās, kamēr dabū pie dziesmas.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2,4 benzīns 1997

madyl

55 ziņas

PM

Kurs var palīdzēt tik galā ar šo??

Atbildēt uz šo ziņu
janni

716 ziņas

PM

nu ja pats tā īsti negrib ķēpāties, tad būs vien jādzen uz servisu.. :wink:

Atbildēt uz šo ziņu

---

madyl

55 ziņas

PM

To es saprotu, bet uz kādu servisu!!!Kur??

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2 3

Forums » Tehniski jautājumi » Starteris
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online