vibrācija atpakaļgaitā » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » vibrācija atpakaļgaitā

Lapas: [1] 2
vibrācija atpakaļgaitā ( 3931 )
Mondiks

2 ziņas

PM

Sveiki...Manam CV 2.5TD 97g. arī problēma ar vibrāciju atpakaļgaitā. Uz līdzenas vietas it kā normāli,bet kā dibens jadzen pret mazu uzkalniņu,sākas baiga vibracija.Sajūta tāda,ka pusasis nevar nospriegoties. Varbūt kādam ir kāds padoms?

Atbildēt uz šo ziņu

CV 2.5 TD,97

gcha

140 ziņas

PM

Sveiki!
Nomainīju kārbai eļļu - dextrons3 + mopar piedeva, kopā 55Ls, viss jau būtu ok,
iznemot parādījās (d)efekts - pie nospiesta bremžu pedāļa ieliekot atpakaļgaitā ir jūtama diezgan spēcīga vibrācija - tāda samērā zemas frekvences - sajūta ka auto gribētu rauties atpakaļ, bet nevar. Agrāk tā nebija, kas attiecas uz braukšanu uz priekšu tad ne D, 3, L rezīmos šādi efekti nav, tikai uz R.
Braukt jau brauc atpakaļgaitā normāli, ieslēdzas arī normāli, tikai kāmēr stāv uz vietas R pozīcijā, tikmēr vibrē - ir kādas idejas wtf tas ir?
Paldies.

Atbildēt uz šo ziņu

Plymouth gr. Caravan, 94.g. 3.3L Benz/gaz, aut.

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Mondiks"]...Manam: "

TD ar manuālo kārbu tā ir ne vienam vien - http://www.voyagerclub.lv/forum/viewtop ... %EFgait%E2 .
Cik saprotu, neviens to problēmu atrisinājis vēl nav, bet nekādu citu negatīvu iespaidu tas arī nav atstājis.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

Mondiks

2 ziņas

PM

Sava variantā Es jau esmu nomainījis sajūga komplektu un apakšejās dzinēja paduškas, izmaiņas varetu teikt nekādas. Lielākā iespēja ka vaina meklējama AK.
Ātrumi slēdzas labi gan uz augšu gan leju, bet stulbākā sajūta ir ziemā,ja kaut kur iekašājas.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 2.5 TD,97

gcha

140 ziņas

PM

man laikam iemesls cits - man kā reizi problēma ir stāvot uz vietas - iespaids ka tiek vilkts līdzi vai vismaz berzējas gar kautko kam nevajadzētu - itkā slidinātu sajūgu pie stāvoša auto :evil: - taka tas viss sākās tūlīt pēc eļļas maiņas tad ir vēlme vainot eļļu, bet nu ATLAS servisaa man gan pārliecināja ka tik vecām kārbām mierīgi var liett dextron3 + mopar piedvas, voyager manuāli arī rakstīts ka dextronu var lietot tikai tad ja mopars nav pieejams - itkā vajadzētu būt ok. Man gan eļļas līmenis bija pēc maiņas būtiski pa augstu - kadus 4cm, bet to es konstatēju pēc kādiem nobrauktiem 100km (neienāca prātā pārbaudīt), tagad līmenis ir atsūkts līdz vajadzīgajam - ceru ka tā braukšana ar paaugstinātu līmeni nav ko sap*susi.

Atbildēt uz šo ziņu

gcha

140 ziņas

PM

IlmarsG!"][quote: "ATLAS servisaa man gan pārliecināja ka tik vecām kārbām mierīgi var liett Dextron3 + mopar piedevas."

Ķīmiķi, droši lētāk un labāk būtu bijis uzreiz liet Mopar ATF+4. Atšķirībā no Dexron3 tā ir sintētiska eļļa."

Itkā uz amīšu auto specializējušies - vajadzētu taka būt pieredzei un zināšanām. Vai kāds zin kādu sakarīgu servisu? TCmotors taka atkrīt, kaut vai rezerves daļu cenu dēļ - teiksim vajadzēja mainīt lodbalstu - tcmotrs - 65Ls, Atlasā - 18Ls.

Atbildēt uz šo ziņu

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

gcha"]ATLAS: "

Ķīmiķi, droši lētāk un labāk būtu bijis uzreiz liet Mopar ATF+4. Atšķirībā no Dexron3 tā ir sintētiska eļļa.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

munds

477 ziņas

PM

gcha"]

Itkā: "
TC motorā Tev piedāvāja oriģinālo lodbalstu, kam iekšas ir no metāla, pa 18un pat 12ls ir ar plastmasas ieliktni, kuri nosprāgst daudz ātrāk. Protams, nekur nav teikts, ka tas dārgais lodbalsts ies 3 reizes ilgāk par to lēto pa mūsu ceļiem, bet , ja nemaini viņus pats, tad katru reizi vēl pieskaitot servisa izmaksas par darbu, tie lētie var sanākt vēl dārgāk.Oriģinālais kaplo ilgāk, pie nosacījuma, ka tiek regulāri smērēts,bet tos plastmasniekus smērē vai nesmērē, knapi gadu novelk, ja pa sliktiem ceļiem daudz jābrauc, tad viņus var vairākus pa gadu nomainīt.Atzīšos, es arī nelieku oriģinālos, bet mainu pats, tādējādi vēl atmaksājas.

Atbildēt uz šo ziņu

CV95-2,5td

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » vibrācija atpakaļgaitā
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online