Crysler Voyager riepas » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Crysler Voyager riepas

Lapas: [1] 2
Crysler Voyager riepas ( 7688 )
wolfhound

4 ziņas

PM

Sveiki visiem!

Zinu, ka jāskatās auto durvju iekšpusē un ieraudzīšu pareizo riepu izmēru 215/65 16"! Man dotajā brīdī interesē Jūsu Voyageristu pieredze ar riepām - iespējamās variācijas (vai var uzlikt mazākus diskus, ja jā tad ko Jūs iesakat utt.) Būšu pateicīgs par jebkuru info!

Paldies,
Ojārs

Atbildēt uz šo ziņu
munds

477 ziņas

PM

būtu vēl pieminējis, kura gada mašīnai. Ja gribas cita izmēra riepas, bet tā lai spidometrs nemelo( lai ārējais riepas diametrs paliktu tāds pats) izmanto riepu kalkulatorus- kaut vai šo- http://www.laneks.lv/files/text/riepu_k ... s_lat.html

Atbildēt uz šo ziņu

CV95-2,5td

ID

847 ziņas

PM

Savējo nopirku ar 14" (96. gada), iepriekšējais saimnieks taupijis kur vien var, spidometrs, protams, galīgi šķērsām rādija.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

Andrejs Si

208 ziņas

PM

wolfhound"]vai: "

Parasti gan visi cenšas uzlikt lielākus Bet nu ja gribi mazākus tad ir uz vietas jāmēra. Manam T&C ir R16, mazākus piem. R15 uzlikt nevar, bremžu disks neļauj

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country Ltd. 2005.g.
Cadillac Coupe de Ville 1984.g.

Insekc1

144 ziņas

PM

Nu man gan šķiet, ka R15 var uzlikt visiem.

InsekC, DodgeGrandCaravan 3.8 2005, vasarā R16, ziemā R15

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan 3.8 05

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Man šķiet, ka standarta Voyager riepu izmērs ir ideāls, nav ko tur eksperimentēt ne augstumā, ne platumā.
Stingri ņemot, mainot riteņu izmēru ir arī jāpārregulē savērsums.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

IlmarsG!"]Man: "kaut kaa nesaskatu nekadu pamatojumu abiem abgalvojumiem
mazaak var iet ja nav naudas, jo 16 riepas ir dargakas, un ne visi paspeja uz TC akciju kur dalija jaunas riepas par lietotu cenu un lielakus diskus jau arii var likt ar zemaakaam riepaam, lai sataustiitu vadamiibas pazimes tai govij :twisted:

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

foxx

589 ziņas

PM

Ziemā maucu ar R15 vasarā ar R18 riepu izmērus neatceros, bet tas jau po.. Liec diskus kādus gribi, kas ir vai kas pa kabatai. Un riepu izmērus nosaki pēc munda doto kalkulatoru. :wink:

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Crysler Voyager riepas
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online