|
foxx

589 ziņas
PM
|
2010-03-18 10:03:20
Hmm, šodien kārba aizgāja. Domājams ka bija ieslēdzis avārijas režīmu.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
AndrisZ

381 ziņas
PM
|
2010-03-18 10:03:58
Tev gadijumaa, pirms tam, ik pa briizham nepazuda spidometrs un tahometrs kopaa ar aatrumu displeju??
Varbuut sakritiiba, bet man taa liksta ar kaarbu notikaas tad, kad panelis jau saaka izdzist regulaari - vairaakas reizes dienaa. Tur atkal Tallinas ielaa neko nevareeja atrast, salodeeja kontaktus Gena Atlasaa. Taa arii uzzinaaju par ATLAS motors eksistenci
Atbildēt uz šo ziņu
Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze
|
|
foxx

589 ziņas
PM
|
2010-03-18 11:03:27
Pirms tam problēmas nebija nekādas
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
AndrisZ

381 ziņas
PM
|
2010-03-18 11:03:51
Pie kompja jau pieliec gan, kljuuda un ceelonis buus saglabaats atminjaa!
Esmu saklausijies visaadus staastus, iz kaarbu remontiem.., kkaads mazs gljuks, kuram saakotneeji nepieveersham uzmaniibu un kursh izmaksaatu siiknaudu, varot novest pie konkreeta remonta ar att. izmaksaam!
Kameer neko nezinaaju viss bija ok., tagad aiz baileem no remonta un summas par to, citreiz saak likties, ka kkas raustaas :mrgreen:
Atbildēt uz šo ziņu
Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze
|
|
madyl

55 ziņas
PM
|
2010-03-19 11:03:39
foxx"]Sveiki.
: "Sveiki. Manam bija identiska problēma-nacās mainīt vadus un pēc tam kārbai kompi. Ka jau rakstīju T&C motora man šis joks izmaksāja 600 Ls s gakom!!! Vēlu veiksmi!!!
P.S> Jāņem vērā, ka arī šobrīd ir parādijies man kaut kāds gļuks kārbai!!
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
foxx

589 ziņas
PM
|
2010-03-25 22:03:12
Vaina atrasta. Kreisā pusē arkā vados zaļais iemeties un visus šitos mēslus taisa. Viss izlabots rīt jāiet pakaļ braucamajam
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
robisss

89 ziņas
PM
|
2010-03-26 21:03:31
Sveiki vēlreiz. Atgrižos ar to pašu problēmu kas foruma sākumā. Esmu nomainijis eļļu un seloenīdam blīves jo tās laida garām.
Auto nostāvēja garažā aptuveni 3 mēnešus. Pa pilsētu braucot nekas nebija, bet šodien braucot uz Rīgu nolēkāja gan thometrs, gan spidometrs (braucu ar krizu). Ātrums bija aptuveni 100 km/h un tahometrs rada 2000 RPM un tad pēķšņi paceļas thometrs uz 2500 RPM un ātrums nokrītas uz aptuveni 90 km/h, tās ir burtiski sekundes kad tas notiek. Un motoram arī paceļas apgriezieni, bet atruma samazinājumu nejūt.
Eļļu nomainiju pirms tagad sāku braukt. Pirms tam biju ieteiktajā Ģertrūdes 111 uzlikt uz kompi. Teica ka vis esot normāli, bet tikai viens dačiks sākot sevi pieteikt uz dzīves beigām. Lieta tāda ka aizmirsu kurš tas bija, liekas ka teica ka saistits ar manu problēmu, bet nesmu 100% pārliecnāts. Otreiz negribas braukt, bet ja spiedīs vajadzība braukšu.
Man tagad ir doma ka varētu būt iemeties kāds zaļums kadā dačiku štekerī jo kompis netšķirs vai dačiks beigts vai uz kontaktiem zaļums virsū. Gribēju jums jautāt vai dēļ žaļā dačiku štekeros varētu būt mana problēma? Jā un ja zinat kurš dačiks atbild par ātrumu un apgriezieniem.
Nezinu vai sakritība vai kā braucot pa Kalciema šosejas bedrēm kādās 3-4 vietās tas notika izcelšu īpaši kur visvairāk nokrata.
Paldies ka izlasijāt un ja varat palīdziet.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
madyl

55 ziņas
PM
|
2010-04-14 22:04:13
Atbildēt uz šo ziņu
|