Automatiska karba nikojas » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Automatiska karba nikojas

Lapas: [1] 2 3 4
Automatiska karba nikojas ( 9116 )
robisss

89 ziņas

PM

Sveiki voyageristi!!! Lieta sekojosa vkar paradijas.
Saka mans voyagers 3.3 bendzinas 96.gada divaini uzvesties. Braucot uz Rigu saka lekat tahumetrs un spidometrs. Bet sakumabraucu ar kruizu domaju ka tas gluko jo apgriezieni braucot uz 80km/h peksni uzlec uz 3000 un atpakal. Nu tad izsledzu kruizu un braucu talak, bet vienalga spdometrs leka un tahometrs ar ta apmeram pa 200-400apgriezieniem. Kad piebraucot pie krustojuma msina ar noraustas, tada sajuta ka ieliktu 1maja roba un atlaistu sajugu. Un majup braucot bija pavisam intresanti un taja bridi visu vainu liku tikai uz karbu.Braucot uz kadi 60km/h man apgriezieni uzlec uz 2500 un masinai nekada paatrinajuma nav.
Man kara ella bija visu laiku shell, bet vairs es vinu nevareju dabuut un ieleju Lokoil elu arii automatiskajam atrumkarbam. Man karbas vadibas bloks laiz garam nedaudz ellu tapee ar vajag uzliet sakuma pirms kada pusmenesa uzleju 400g un tagad atkal kadus 400g un ta ar sakas. Baudot scupu ela nedaudz putaina. Tas varetu buut iemesls par tadu motora uzvedibu? Paldies par info jau iprieks. Ar cienu Roberts.

Atbildēt uz šo ziņu
Andrejs Si

208 ziņas

PM

Marš uz pamatskolu latviešu valodu mācīties. :twisted: Šaubos ka kāds spēs atbildēt uz šādi uzdotu jautājumu

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country Ltd. 2005.g.
Cadillac Coupe de Ville 1984.g.

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Ja puto tad vai nu nesaderīgas eļļas, vai līmenis par augstu. Ar tādu braukāt nevajadzētu.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

ID

847 ziņas

PM

Es gan visu sapratu apmēram
Mans viedoklis:
Būsi salējis nesaderīgas eļļas un tagad viņas ir saputojušās. Palīdzēs pilnīga eļļas maiņa ar skalošanu. Vispār jau voyageru forumos apgalvo, ka kārbā jālej tikai un vienīgi Mopar eļļa. Manējam iepriekšējais saimnieks bija lējis Dexron un neko, mašīna uz priekšu iet, noskrējiens ap 250k jūdzēs.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

Bango

974 ziņas

PM

Raustās tikai tahometrs vai apgriezieni motoeram arī???????

Atbildēt uz šo ziņu
robisss

89 ziņas

PM

Nu leka apgriezini ar.Sodien nosucu nost kadus 200g un neko nemaniju raustisanos, bet ella vienalga putojas.Leju Shell Dextron III.Nu man ar liekas ka ellas sajaukums bus vainigs.Tad nu ja kads zin kur varetu nomainit pilniba ellu jo man majas apstaklos janem visa karba nost, lai varetu izliet no hidromufes ara.

Atbildēt uz šo ziņu
Bango

974 ziņas

PM

Ja pielēji dextron 3 tad notici ka eļļai nebūs ne vainas,labāk piebrauc Ģetrudes 111 un lai Vitālijs pieslēdz pie kompīša un uzreiz pateiks kas pa vainu,bet vai avārijas režīmāneslēdzas iekšā :?:
Un nevar būt kāda vaina motoram ka nestabili strādā tad kārba ar sāk gļukot :roll:

Atbildēt uz šo ziņu
robisss

89 ziņas

PM

bet vai avārijas režīmāneslēdzas iekšā ( so vietu nesapratu)? Cik aptuveni maksa pie Vitalija diagnostika?

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2 3 4

Forums » Tehniski jautājumi » Automatiska karba nikojas
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online