Xenoni... » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Xenoni...

Lapas: 1 [2] 3 4 5
Xenoni... ( 10523 )
ReLiNsH

49 ziņas

PM

Deniss"]Runājot: "

man kad bija 6000 xenoni 2000 gada tauna.. nevajadzeja nekadus papildlukturus.. jo ka zini xenons ir tuvais bet bixenons ir tuvais ar talo man tas xenons radija tadu celju kad pat talos nevajadzeja slegt..

Atbildēt uz šo ziņu

Auto Krāsošana un Pulēšana 29525314

Locis

556 ziņas

PM

:evil: Tie lētie hrenoni acis ēd ārā, kad pretīm brauc :idea:

Atbildēt uz šo ziņu

bija Dodge Caravan 3,0l;98.

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

ReLiNsH"]pat: "

Pretī braucošiem acis nežilbināja?

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

gcha

140 ziņas

PM

Locis"]:evil:: "
āmen, un kāda fūre var pateikt savu viedokli par china xenoniem, ieslēdzot savas 6 hellas uz jumta un 4 uz bampera

Atbildēt uz šo ziņu

Plymouth gr. Caravan, 94.g. 3.3L Benz/gaz, aut.

gcha

140 ziņas

PM

problēmas risinājums būtu tuvās gaismas papildlukturi, bet nav tādu - brīva niša ražošanai, gan jau pieprasījums būtu.
Sencis tālajā padomju laikā savam 412 bija uzlicis jawas lukturus - slēdzās smuki reizē 4 tālie vai 4 tuvie, uvi jawas lukturi arī nekur nemētājas un diez vai pēc šodienas kritērijiem viņi dod sakarīgu apgaismojumu.

Atbildēt uz šo ziņu

Plymouth gr. Caravan, 94.g. 3.3L Benz/gaz, aut.

Deniss_Liepāja

170 ziņas

PM

Jāmēģina būs meklēt tuvās papildgaismas, jo, cik es jūtu, ar spuldzes maiņu es diez vai ko labāku panākšu. Pašam nepatīk, kad apžilbina xenona lukturi kas brauc pretī.
Ebay.com redzēju spuldzes priekš 2000.T&C bet ar diodēm 5000 kelvini. Interesanta štelle.

Atbildēt uz šo ziņu

CHRYSLER GRAND VOYAGER LTD 2,8 CRD / CHRYSLER is my lifestyle

ReLiNsH

49 ziņas

PM

IlmarsG!"][quote: "pat talos nevajadzeja slegt.."

Pretī braucošiem acis nežilbināja?"

nu iespejams ka zhilbinaja bet nu nebija tik traki.. pat galvenais kad spid nevis kautkada dzeltena gaisma bet balta palate un redzmiba ka diena...

xenons nau zimeshanas pec domats, bet reali redzamibai!! paprasat jebkuram kurs ir braucis ar xenonu vai gribes atgriesties pie parastam gaismam..

Atbildēt uz šo ziņu

Auto Krāsošana un Pulēšana 29525314

Andrejs Si

208 ziņas

PM

gcha"]problēmas: "

Kas teica ka nav? Ir un biezā slānī. Bet jēga likt tikai tuvos ja var uzlikt tuvie/tālie kas ir ar H4, piemēram šīs. Uzlabosi gan tuvos gan tālos un nevienam acīs nespīdēsi.

http://off-road-light.ru/components/com_virtuemart/shop_image/product/fbf5856157f2045aafdad983765818dc.jpg

Starp citu redz kur ir tikai tuvās gaismas lukturis ar H7 spuldzi

http://off-road-light.ru/components/com_virtuemart/shop_image/product/4ae6c95ed25551fe0e7b91e12b8e0431.jpg

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country Ltd. 2005.g.
Cadillac Coupe de Ville 1984.g.

Lapas: 1 [2] 3 4 5

Forums » Tehniski jautājumi » Xenoni...
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online