Voyager - 94,lukturi » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Voyager - 94,lukturi

Lapas: [1] 2
Voyager - 94,lukturi ( 4653 )
gcha

140 ziņas

PM

man arī it tieši tāda pati problēma - tuvās gaimsas reāli sux, xenonu likt negribu, jo sūdīgs lukturis ar xenon žilbinās citus.
Tas kas man ir vajadzīgs ir TUVĀS gaismas papildlukturis - bet piedāvājumā ir vai nu prožektori vai miglinieki. Prožektors protams visu izgaismo super, tikai viena problēma - mūsu satiksmes apstākļos ieslēgt viņu nav kad, miglinieks -- nu nezinu, šaubos vai viņš kko jēdzīgi izgaismos.
Vienā servisā mehāniķis teica ka esot vienam vecajam vojagerim licis iekšā shiroko uguņus - bet tur ir bišķi jāpajājas - jātaisa kronšteini dekoratīvās plastmasas ar ko aizpildīt šķirbas.

Atbildēt uz šo ziņu

Plymouth gr. Caravan, 94.g. 3.3L Benz/gaz, aut.

RX-8

1 ziņas

PM

Sveiki biedri .
Man interesē ko var iebūvēt 94.gada Voyagerim standarta lukturu vietā ?
Jaunus nevaru atrast ! :roll:
Piedāvaa tikai ASV variantu !

Atbildēt uz šo ziņu

RX-8

Sandis_ur

38 ziņas

PM

Man arī būtu jautajums par lukturiem prieks 2003g T&C.
Kaadas ir atsauksmes par lukturu polējamajiem komplektiem, kurus var nopikrt Atlasaa (~10LVL), un vai lampas, kurām uzrkastīts, ka ir par 30% vairāk gaismas arī reāli ir laākas, jeb vienkarši reklāmas triks?

Atbildēt uz šo ziņu
Bango

974 ziņas

PM

Es diskovoyagerim iebāzu no 3 bmw,bet daudz vienkāršāk ielikt no seat toledo,bet tāpat kaste jāpārtaisa :cry:

Atbildēt uz šo ziņu
gcha

140 ziņas

PM

jancuks"]Es: "

vai nav bail samaitāt lukturi?

Atbildēt uz šo ziņu

jancuks

65 ziņas

PM

Samaitāt ar ko??

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.3 2000

gcha

140 ziņas

PM

Atbildēt uz šo ziņu

gcha

140 ziņas

PM

ar karstumu - ka sāks lobīties reflektors, un gadījuma ja reflektors jau ir tāds pasūbējis, tad tas lukturis uzkarst stipri vairāk. Ja nekļūdos tad 100w spuldžu lietošana tieši noved pie dzelteniem lukturiem tieši refektora sabojāšanas dēļ,
tad gandrīz vai labāk tomēr xenonu ielikt - jo vienalga uz skati būs jāņem ārā tāpat kā 100w spuldzes, bet patērē tas xenons kādus 30w tikai.

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Voyager - 94,lukturi
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online