Gaismas sensors » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Gaismas sensors

Lapas: 1 [2]
Gaismas sensors ( 4974 )
AndrisZ

381 ziņas

PM

Taa, protams, kara pasha dariishana - braukaat ar miglaam dienas laikaa(pats arii kaadreiz taa dariju), bet vienu gan varu pateikt - ar tuvajaam gaismaam daudz labaak auto ir pamanaams.
Uz apdziishanu, ne vienu vien, reizi naacies liist atpakalj, tieshi taapeec, ka preteejais tik ar miglaam un laiciigi nepamaniju. Itsevishkji, ja pauguraina vieta.

T.S. taa mode, jau pie mums tikai...attiistiitaakaas valstiis neviens ar miglaam nebrauc.
:wink:

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze

ReLiNsH

49 ziņas

PM

AndrisZ"]Taa,: "

es jau neprasiju brauc vai ne.. es interesejos kā sataisit lai spīd tā....

Atbildēt uz šo ziņu

Auto Krāsošana un Pulēšana 29525314

borisss

181 ziņas

PM

Labāk ka ar miglām braukā , nevis vsp bez kā vācijā

Atbildēt uz šo ziņu
Paisums

170 ziņas

PM

miglas lukuros spuldzes ir jaudiigaakas, liidz ar to vairaak elektribu = benziinu teeree :roll:

Atbildēt uz šo ziņu

Auto remonts. Rīga. zemas cenas. 29654263
lukturu pulēšana.

CV 95. 3,3
PV 94. 2,5

Jurčiks

445 ziņas

PM

Stipri jaudīgākas ? :mrgreen:
Nu es ar pa dienu braucu ar miglām, man kautkā vienalga kā citur brauc, teorija ka viņi ir pārāk zemu tapēc nav pamanāmi arī ir interesanta- manai hondai tuvie atrodas tik pat zemu kā voyagerim miglas - tad man uz jumta lukturi būtu jāliek lai mani pamana ???
Man miglinieki ir uztaisīti patstāvīgie bet ieslēdzot tuvos/tālos,patstāvīgi degošo miglinieku ķēde tiek pārrauta, tad ja ir vajadzība migliniekus var ieslēgt manuāli.

Domāju ReLiNsH var uztaisīt līdzīgi - migliniekus uztaisa tā lai tiem relejs padod strāvu kad iedarbina motoru, un kad sensors ieslēdz tuvos ar citu releju pārtrauc to ķēdi kas padod signālu pirmajam relejam :idea: Šķiet nekā sarežģīta.

Atbildēt uz šo ziņu

GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Paisums"]miglas: "

Manam eiropietim miglās H3=55w, tuvie H4=55w =vienādi.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

Lapas: 1 [2]

Forums » Tehniski jautājumi » Gaismas sensors
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online