Aizmugurējais logu tīrītājs... » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Aizmugurējais logu tīrītājs...

Lapas: [1] 2
Aizmugurējais logu tīrītājs... ( 3869 )
vksys

359 ziņas

PM

Pats no sevis slēdzas iekšā haotiskā vai mazāk haotiskā režīmā .....
Kādas būtu jūsu domas par defektu ??????

Atbildēt uz šo ziņu

T&C 96g.+ gāze ( pelnītā atpūtā )
Voyager 1998g.+ LPG
Voyager 2005g.2.8 CRD
Voyager 2002g.2.4 i + LPG

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Iespējams 3 veidos ieslēgt ar 3 podziņām viduskonsolē.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

RsDJ

15 ziņas

PM

A kur viņam vispār ir slēdzis? Man šodien šis 2x ieslēdzās, domāju ka nejuši būšu kaut kur kaut ko nospiedis, bet ātrumā neieraudziju neko..

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Caravan 3.0 benzīns/gāze 1996 un Town&Country 3.8 benzīns/gāze 1996

vksys

359 ziņas

PM

IlmarsG!"]Iespējams: "

Tā arī ir ..... tikai podziņas es arī nespiedu ..... mitros un aukstos gadalaikos tas notiek regulāri .... kādreiz pāriet ātrāk kad salona priekšējā daļa izsilst un droši vien apžūst ....

Slēdzis - poga ir vidus konsolē un no tās signāla vads uz borta kompi .... tā laikam bija . Es domāju , kas varētu būt par krenķiem ....??????????? Kurā devaisā ....????

Atbildēt uz šo ziņu

T&C 96g.+ gāze ( pelnītā atpūtā )
Voyager 1998g.+ LPG
Voyager 2005g.2.8 CRD
Voyager 2002g.2.4 i + LPG

fazeburlaks

23 ziņas

PM

man tads pats variants ir,sleedzees iekshaa kad grib un kad nevajag,izsecinaaju ka beigts tas bloks kur atrodas pechkas,aizm.logtiiriitaju,kondishkas un veel tuur kaadas pogas jo kad man tur nemirgo kondishkas lampina,nevaru ne siltumu pareguleet ne aizm.logtiiriitaajus iesleegt neko citu kas tur tuvumaa,kad lampina mirgo viss iet kaa smeereet,taapat ja aizm.logtiiriitaaji bijushi iesleegti un peekshni bloks atsakaas straadaat tad nevar izsleeg tos logtiiriitajus :evil: nu apmeeram taa man ir vieniigi nav bijis pagaidaam laiks samekleet to bloku,taka pagaidaam iztieku ar pamatiigu padauziishanu pa vinu lidz saak man shameejais darboties :roll:

Atbildēt uz šo ziņu

CV 2.4 97g

RMatisons

559 ziņas

PM

Šodien konstatēju, ka man nedarbojas aizmugurē logu tīrītājs.
Varbūt ir kāda slīmība ar ko jāsāk meklēt šiem modeļiem?

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG

uldii12345

316 ziņas

PM

RMatisons: "Šodien konstatēju, ka man nedarbojas aizmugurē logu tīrītājs.
Varbūt ir kāda slīmība ar ko jāsāk meklēt šiem modeļiem?
"

Par slimību nezinu, bet jāsāk ar vienkāršāko - drošinātājiem, tad, ja nav baigi grūti jāizjauc un jāpārbauda vai pienāk strāva pie logu tīrītāja motora, tad vēl var pārbaudīt slēdzi

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

RMatisons

559 ziņas

PM

uldii12345: "

Par slimību nezinu, bet jāsāk ar vienkāršāko - drošinātājiem, tad, ja nav baigi grūti jāizjauc un jāpārbauda vai pienāk strāva pie logu tīrītāja motora, tad vēl var pārbaudīt slēdzi"

Vai uz aizmugurējo un priekšējo logu tīrītāju ir viens drošinātājs? Ja nē, tad kur atrodas aizmugurējam?

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Aizmugurējais logu tīrītājs...
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online