Dizels vai gaze? » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Dizels vai gaze?

Lapas: 1 2 3 4 [5]
Dizels vai gaze? ( 11064 )
9977

131 ziņas

PM

Ja no 647 km 540 ir brauktu pa Rīgu, tad 8.8 ir normāls cipars, jo rūpnīcas deklarētais patēriņš ir sekojošais:
9.9/10.2 - pilsētā
6.4/6.5 - trase
7.7/7.8 - kombinētais.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager '12 RT 2.8 CRD, Limited

rafins

70 ziņas

PM

3.3 ar gāzi man iznāk:
pilsētā - 6 Ls
pa trasi - 4 Ls
vidējais pa mēnesi - 5Ls

Braucu normāli, nekur īpaši nelidoju, bet arī nesēņoju.

Dienesta auto man ir ar 1.9TDi motoru - pārsvarā sanāk braukt pa trasi - 4.8L, ti. - 3.74Ls/100km, ja starpība naudā ir 0.25 Ls uz 100km, :shock: - tad es labāk izvēlos braukt ar lielu auto, pie tam vēl daudz jaudīgāku un ar komfortu....

Atbildēt uz šo ziņu

Rafiņš, garais, 96 ar 3.3 B/G

AndrisZ

381 ziņas

PM

Tavu domu, par 1.9TDI un 3.3benz/gaazi sapratu, pasham arii ir vojiits ar gaazi un darba vajadziibam esmu iepircis mazu diizeliiti.
Bet nedaudz negribeetu piekrist par jaudu... nav iisti pareizi skatiities tikai uz noraadiitajiem zirgaspeekiem, jaanjem veeraa arii Zs uz kg., diizelja un benz atshkjiriigos griezes momentus utt.
Ar to gribu teikt, ja tas ir kaads no VW, audi, skoda grupas TDI, tad kopsumma tas ir izveiciigaaks un veiklaaks auto par voyager. Vienkaarshi katrai mashiinai un katram dzineejam ir savas priekshrociibas. Braukt makshkjereet, vai doties celjojumaa ar mazu diizeliiti negribeetos, savukaart ikdienas skraidiishanai, sevishkjki veel pilseetaa, mazlitraazhas diizelis njem virsroku, gan degvielas pateerinjaa, gan manevreeshanaa.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze

Lapas: 1 2 3 4 [5]

Forums » Tehniski jautājumi » Dizels vai gaze?
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online