Problēma startējot Grand Voyager 2,5 TD » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Problēma startējot Grand Voyager 2,5 TD

Lapas: [1] 2
Problēma startējot Grand Voyager 2,5 TD ( 4905 )
noris35

24 ziņas

PM

Sveiki! Parādījusies problēma ar motora piedarbināšanu. Kad motors ir auksts un startē mašīnu, tad negrib īsti lekt, tāda sajūta, ka sistēmā būtu gaiss. Kad izdodas pielaist, tad šķauda kādu brītiņu, it kā nestrādātu kāda sprausla. Pēc kādām 2 minūtēm viss ir kārtībā un motors dūc kā bitīte. Kādi varianti? Paldies jau iepriekš.

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Cik pie Tevis šobrīd ārā grādu? Varbūt laiks pagaidīt ilgāk par kvēlsveču lampiņas izdzišanu - līdz ar klusu klikšķi kvēlsveces izslēdz relejs. Tikai tad startēt.
Manējais ziemās līdz -14C (aukstāks nav bijis) pielec labi (sekundes desmitdaļās) , bet arī dažas sekundes strādāja ar nelielu raustīšanos - efektu novērsu pirmajās sekundēs nedaudz uzdodot gāzi.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

1. sveces.
2. gaiss degvielas sistemaa

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

noris35

24 ziņas

PM

vairāk par -5 nav bijis. Ar sveču sildīšanu esmu arī izmēģinājis, nekādu rezultātu.

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Varbūt tiešām pie vainas kvēlsveces. Var būt vainojama arī vasaras dīzeļdegviela.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

austris

908 ziņas

PM

Pirmkārt vajag uzrakstīt kura gada dīzelis ,vai nav ķēdinieks? Tad pārbaudīt vai nepuņķojas atplūdes trubiņas. Ja viss saus tad var pienākošajā šļauciņā pirms sūkņa uzlikt pret vārstu. Protams arī kvēlsveces jārpārbauda.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

noris35

24 ziņas

PM

Gads 1999. Nav ķēdinieks. Visas šļaukas un sprauslas ir sausas, kvēlsveces visas darbojas. Kur var dabūt tādu pretvārstu?

Atbildēt uz šo ziņu
zimbrs

137 ziņas

PM

hmmm labs jautajums - kur to varstu var dabuut? - man laikam ar vajag. man 1995.g TD. ieliku caurspidigu trubinju - no rita tuksha

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 1995, 2,5TD

Chrysler Voyager 1993, 2.5 Benz

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Problēma startējot Grand Voyager 2,5 TD
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online