CB rācijas iekš voyagerclub.lv » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » CB rācijas iekš voyagerclub.lv

Lapas: 1 2 3 [4]
CB rācijas iekš voyagerclub.lv ( 9841 )
AndrisZ

381 ziņas

PM

Ar to arii pilniigi pietiktos, pilseetaa pat viena luksafora robezhaas buutu ok.
Var jau, protams, arii pa telefonu uzzvaniit, tik baiss jau tas reekjins nesaskrien.
Tik kameer uzspied, nummuru...kameer tas otrs sadzird savu telefonu...tas ko vajadzeeja saciit, sen vairs nav aktuaali!
Nu tipa benziintankam ar WC, seeeeen jau aizbraukts garaam, naakamais peec 20km.... un tam tieshi taa pat atkal garaam.....

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze

dodgec

132 ziņas

PM

Kādu brīdi skatījos vai vērts iegādāties radaru detektoru,bet palasot infu,nonācu pie secinājuma,ka labs aizstājējvariants ir uzlikt rāciju,jo daudz sanāk braukt apkārt pa LV.Kā vispār ir ar derīgas informācijas iegūšanu izmantojot auto rāciju?

Atbildēt uz šo ziņu
shefinsh

386 ziņas

PM

Ar radara detektoru braucu ikdienā un neskaitāmas reizes esmu paglābts no fotoradariem. Protams, ka uzstādīšanas vietas jau visi zinām, bet tomēr braucot bieži aizdomājies un 50 km/h vietā ar inerci un baudu brauci jau uz 70 km/h un seko "čiks" foto pārsteigums pasta kastītē. Bet detektors mani brīdina jau apm. 300-400 m pirms fotoradara un nekādu problēmu!!!

Rāciju pilsētā personīgi man nepatīk izmantot - traucējumi, lieka un nevajadzīga informācija + visi skaistie vardi bļ.d, nah..j utt. Braucot uz ārzemēm ņemu līdzi arī rāciju - tad šis komplekts (radara detektors un rācija) ir neaizstājams labums! ;)

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE GC 2002.g. 3.8 benz./gāze->LIMITED

Lapas: 1 2 3 [4]

Forums » Tehniski jautājumi » CB rācijas iekš voyagerclub.lv
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online