gazes paterins » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » gazes paterins

Lapas: 1 2 3 [4] 5 6 7 8
gazes paterins ( 18886 )
Edmunds1

125 ziņas

PM

Drusku sāņus no tēmas, bet vai liekot gāzi ir kāda iespēja ielikt balonu vai pat divus tā lai nav salonā un kopā tilpums būtu lilāks par te minētajiem 52...55 l?
Domāju par 2001.g. T&C iegādi, 3.8 l, un gāzes iekārtas uzlikšanu. Bet nav iepriecinošs fakts, ka reāli ar balonu rez. riteņa vietā var nobraukt 250...300 km.
Tad man jāuztankojas katru dienu.

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Voyager, 2002.g., 3,3 AWD.

Deniss_Liepāja

170 ziņas

PM

Izstāstīšu savu stāstu.
Plānojot pirkt T&C rēķināju kas ir izdevīgāk - dīzelis vai nopirkt benzīnu un likt šprici. Sanāca 2. variants lētāks. Pati mašīna ir lētāka cenā, klusāk, patīkamāk braukt. Pa cik nebija doma pēc gada to pārdod, nolēmu ielikt naudiņu iekšā
Kad liku gāzi pie Heinriha, viņš man piedāvāja balonus 40, 50, 70 l rezerves riteņa vietā vai 100 l bagažniekā. Es izvēlējos 50-litrīgo "zapaskas" vietā. Reāli tādā iet iekšā 46-47 litri. Braucu uz Ukrainu, pildijos ik pēc 300 km. Bet cena stārpība ir liela :idea: Liekot gāzi, nomainīju arī svečvadus, sveces.
Rezerves riteni vadāju bagažņiekā aiz 3. sēdekļu rindas vai jumta bagažniekā.
Pa cik braukāju daudz un tālu, mana iekārta atpelnija sevi nepilna gada laikā. Tagad tik braukāju uz garantijas apkopem ik 10 000 jūdzes un viss. IESĀKU! 8)

Atbildēt uz šo ziņu

CHRYSLER GRAND VOYAGER LTD 2,8 CRD / CHRYSLER is my lifestyle

gcha

140 ziņas

PM

zapaskas vietā pārāk liels arī nav vēlams - tad jāuzmanās ļoti lai pie zemes nepieskartos - itsevišķi ar pilnu mašīnu. man ir 50L balons, katru dienu nobraucu ~100km, pildos katru trešo dienu. Es sev lielāku par 50 zapaskas vietā neliktu, tad drīzāk ieliktu nelielu papildus balonu tomēr salonā.

Atbildēt uz šo ziņu

Plymouth gr. Caravan, 94.g. 3.3L Benz/gaz, aut.

Edmunds1

125 ziņas

PM

Vai ir kāds, kam ir divi gāzes baloni mašīnā? Vai tā vispār var likt vēl papildus otru balonu?

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Voyager, 2002.g., 3,3 AWD.

Danger

149 ziņas

PM

Vai nav iespejas originalas bakas vieta ielikt kadu 20 L?Un tad bus vieta vel vienam balonam un pie ta visa vel pielikt dzelz aizsargu.Tas ir tikai ideja,talak jadoma pasiem.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager Limited 2.5 CRD 01
VW Caddy 1.9 D 96

UZMANIBU , PIE STURES IR KRIEVS

GASHA

165 ziņas

PM

kautkur bija ideja par 100L balonu us jumta

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE GRAND CARAVAN 1997
3.8 benzins- gaze Chrysler T&C limited 2000

Insekc1

144 ziņas

PM

Nu divi baloni ir redzēti ne vienam vien VOYAGERim.

Es savam ieliku salonā - grīdā, kur ielokas otrās rindas sēdekļi.
BET tas ir iespējams tikai GRAND no 2005.g. (StownGo).

Ar abiem baloniem (~85 l) varu nobraukt 320 jūdzes jauktā ciklā.

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan 3.8 05

AndrisZ

381 ziņas

PM

40L balons, ar samazinaatu pludu, rezervnieka vietaa (StownGo), iepildaas 41-42l
jauktais cikls apm.170-190juudzes. Shogad 63 000 ar gaazi un bez apkopes pa vidam, filtri nebija tiiri, bet pilniigi pilni arii ne. Nejuutu vajadziibu biezhaak kaa pusgadaa iegriezties pie gaazinieka.

balonam, neatkariigi no atrashanaas vietas, nevajadzeetu buut tendencei skarties pie zemes! Ja taa ir, tad visdriizaaak vaina amortizaatoros! Iepr mashiinai tievos biezhi vajadzeeja mainiit, tagad uzliku resnos-shkjiet ilgi nebuus par tiem jaadomaa.

Gaazes pateerinjsh EU un citaas arvalstiis, manupraat, vairaak saistiits ar braukshanas iipatniibaam, ja pilna mashiina kaste uz jumta un tiek puceets uz 150-pateerinjsh liels. Ja leenu garu, tad logjiski mazs, jo sanaak lieli gabali bez biezhaam bremzeeshanaam un straujiem paatrinaajumiem-vienmeeriiga braukshana.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze

Lapas: 1 2 3 [4] 5 6 7 8

Forums » Tehniski jautājumi » gazes paterins
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online