kā izskalot pečku » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » kā izskalot pečku

Lapas: [1]
kā izskalot pečku ( 3176 )
gcha

140 ziņas

PM

pečka švaki silda, tapēc ir doma sākt šo problēmu risināt at viņas izskalošanu.
Jautājums kā to pareizi izdarīt un ar ko?
nost ņemt pečku negribas, patreiz ideja ir novienot pečkas izvadus, to vietā pielitk šlaukas, vienu galu spainī, pa otru ar trektri liet iekšā kādu skalojamo, un izpūst ārā ar kompresoru, un procesu atkārtot abos virzienos.
Vai tā var darīt, ar kādu ķīmiju skalot, varbūt ir labāki varianti?
Iepriekš pateicos.

Atbildēt uz šo ziņu

Plymouth gr. Caravan, 94.g. 3.3L Benz/gaz, aut.

HB

174 ziņas

PM

Sazinies ar Austri, 29118870, viņš var palīdzēt!

Atbildēt uz šo ziņu

-= CGV '95 2,5TD =-

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

vecu radiatoru vas saskalot tik taalu ka tas saaks teceer. gaisa pluusma nosraama pa ventilaciju?

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

austris

908 ziņas

PM

Kantainaja vojim var skalot droši jo tiem ir kapara pečkas radiātors. Es to daru ar tīru sālskābi. :!:

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

gcha

140 ziņas

PM

PASSATizhi"]vecu: "

plūsma normāla, tikai pat tad kad dzinējs ir tik karsts, ka sāk slēgties iekšā ventilators, max karstums no pečkas ir švaks - tāds mazliet silts.
Ieslēdzu pečku un max karstumu un max ventilatora jaudu un taustīju pečkas trubeles - izejošā gan bija mazliet vēsāka par ieejošo, bet tikai mazliet, tādēļ doma ka pečka neatdod siltumu.

Atbildēt uz šo ziņu

Locis

556 ziņas

PM

Varbūt pečkas radiatora restīte pilna ar visādiem sū... ;lapām, putekšņiem utt. :roll:

Atbildēt uz šo ziņu

bija Dodge Caravan 3,0l;98.

gcha

140 ziņas

PM

Locis"]Varbūt: "
tad vajadzētu būt sliktai caurplūsmai, neesmu gan salīdznājis ar citiem, bet gaiss šķiet iet cauri labi.
Lai šito pārbaudītu vai novērstu tā pečka ir jānoņem, vai ne?
Tas ir tik liels darbs, ka man škiet, ka tad labāk uzlikt jaunu pečku pie reizes lai kādā stāvoklī būtu vecā.
Bet ja skalošana nelīdzēs tab iespējams pie tā būs jāķeras, kautgan ir vēlk otra cerība - ielikt papildus pečku, bet te arī jautājums - vai kāds ko tamplīdzīgu ir kādreiz darījis?
Lielākā problēma varētu būt ar kontroles ierīcēm - pat nezinu kā viņa regulējas, vai savienota tā regulācija ir ar galveno pečku, vai kautkā pilnīgi autunoma regulācija?

Atbildēt uz šo ziņu

foxx

589 ziņas

PM

Es vairākus gadus atpakaļ skaloju ar atkaļķotāju ko var nopirkt man liekas visos lielveikalos. Iebirdināju tās granulas sistēmā un pēc kāda laika pieslēdzu sistēmu dārza šļūtenei lai izdzen visu ārā. Efekts labs.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » kā izskalot pečku
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online