aizmugures bremzes » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » aizmugures bremzes

Lapas: 1 [2]
aizmugures bremzes ( 5207 )
gcha

140 ziņas

PM

izskatās ka pie vainas ir padilušais barabans. Raujot kalotku līdzi.

Atbildēt uz šo ziņu

Plymouth gr. Caravan, 94.g. 3.3L Benz/gaz, aut.

Locis

556 ziņas

PM

Kā tad tā var būt :?: :roll:
Ja jau barabans izdilis, tad jau pēc manām domām drīzāk bremzes tieši "neņemtu" kā vajag....
Un kalotkas tak piespiestas tur tādi stienīši ar atsperītēm, un pa apli griezties neļauj cilindriņš?!

http://bildez.lv/bildes/iisi_mati/dodge_caravan/orig/1197457211.jpg

Atbildēt uz šo ziņu

bija Dodge Caravan 3,0l;98.

gcha

140 ziņas

PM

īsti nestādos priekšā to mehānismu, bet tā man divi bremžu speciālisti stāstīja. Ka ja atstarpe starp barabanu un bremzu loku ir liela, tad barabans to loku varot kautka sev pieraut klāt. Parasti ja šitā nobloķē, tad ir jāpadod atpakaļgaitā, bet taka man ir platas kalotkas, tad viņa pati atlecot?
Berabanam katrā ziņā iedilums ir smuki redzams.
Lokiem apakšā ir regulācijas skrūve, kura regulē loku galu atstatumu, tā arī tika pieregulēta - pagaidām ir ok, bet vai ar to problēma ir atrisināta, pāragru spriest.

Vai kāds ir no vissauto.lv pircis bremzu trumulus vojagerim?
Manam itkā atbilst šis variants : 23284 Bremžu trumulis (central hole Ш 2-13/16"(71,4mm) (not 4WD)) (Ш 228,6 x 76 x c x 71,4 (9x2 1/2"-brakes))) 31 Ls, bet tur nav neviena vārda par ABS. Kad interesējos TCmotors, vai atlas, visur jautāja vai ir ABS un cipa tie barabani ir atšķirīgi, mana ir ABS, vai kāds nezin vai šis barabans derēs?

Atbildēt uz šo ziņu

Plymouth gr. Caravan, 94.g. 3.3L Benz/gaz, aut.

jancuks

65 ziņas

PM

Turpinot tēmu-konstatēju, ka cilindram laiž garām viena manžete, vai ir iespējams tās mainīt atsevišķi, jeb jāmaina cilindrs un kur šo var nopirkt un cik apmēram tas maksā???

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.3 2000

aga

161 ziņas

PM

Savējam pirku vissauto.lv 5ls

Atbildēt uz šo ziņu

2.8 crd 2007

Lapas: 1 [2]

Forums » Tehniski jautājumi » aizmugures bremzes
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online