Forums » Tehniski jautājumi » Voyager 96-99 2.5td
| Voyager 96-99 2.5td ( 4570 ) | |
|
PASSATizhi
|
2009-09-29 17:09:17 nez. man tas dzinejs bija ieksh Scoprio, nojajos ar vinju bezjegaa, parlasijos netu forumus par remontiem, un secinaju ka tas ir labu domu slikts ispildijums. krievu forumi pilni ar negacijaam par vinju. laimiigs ka pardevu bez zaudejumiem. un vel, automaats ar to dizeli netiek piedavaats, kas ir butisks trukums. jo vienaa jaukaa bridii apnika shtepseleet. 3.8 ar shpric gazi teree tik pat daudz, ja ne vel mazaak par to dizeli. pie tam ar visu automatu, ar nesalidzinamu klusaaku gaitu, un lielaaku atlikusho resursu. un daudz labaakaam komplektacijaam. jo nav tachu ne vienam nosleepums ka dizelji nobrauc pie pirmaa saimnieka divreiz vairaak nekaa benziinrijeeji. nebuut nesaku ka Sharan ir labaaks par Chrysler, dizelja variantaa, buus droshaak gan. P.S. bija lietoshaa Plimuts voyager, bez kruiza, bez elektro logiem un bez kondishkas, uz R14 :twisted: ta kaa viss ir iespeejams. GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa |
|
dainis333
|
2009-09-29 19:09:45 braucu ar 96,2.5dīzeeli,divus gadus,ziemā ir mazliet grūtāk pielaist,bet daudz neatšķiras no vasaras,man laikam aķis iet uz beigām,degvielu rēķinu vidējo 8litri,ar rezerves daļām arī iet visādi,rīgā bez problēmām,tikai cena jāskatās,ārpus rīgas ir problēmas,jo jāsūta.pilnībā esmu apmierināts,gribētos jaunāku,bet noteikti dīzeli.tulīt būs 300000,bet motoram esmu mainijis tikai filtrus,eļļu,tagad arī ķedi;par kārbu neko sliktu nevaru teikt,nomainīju sajūgu,trosi atkal iet. voyagers |
| Lapas: 1 [2] | |
Forums » Tehniski jautājumi » Voyager 96-99 2.5td