Voyager 96-99 2.5td » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Voyager 96-99 2.5td

Lapas: [1] 2
Voyager 96-99 2.5td ( 4571 )
Jurģis

1 ziņas

PM

Tā nu ir sanācis, ka vajadzība ir pēc šāda tipa auto, domas bija arī par šaranu, bet tas amerikānis tomēr šķiet labāks! Tad nu gribēju jums pavaicāt par šāda rīka plusiem un mīnusiem, kas jāņem vērā šāda auto iegādē! Jau iepriekš paldies

Atbildēt uz šo ziņu
munds

477 ziņas

PM

kā neveiksmīgu konstrukciju var minēt ķēdes pievadu sadales vārpstai 96un 97 gada td, 98-2000 gadam atkal ir zobrati.

Atbildēt uz šo ziņu

CV95-2,5td

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

kaa neveiksmiigu konstrukciju var mineet to dzineeju vispaar! vw 1.9 ir simts tukstosh reiz labaaks. ja nu tomeer ir velme peec amerikanja, tad labaak 3.3-3.8 ar gazi. naudu un nervus mazaak apediis.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

munds

477 ziņas

PM

katrs motors ir tik labs, cik viņš ir nobraukts, ikdienā lietoju gan 2,5td (tiesa, gan 95 gada), gan ir vēl divi vw auto ar 1,9 td un 1,9 tdi, katram savas problēmas var atrast, bet par kantainā vojadžera motoru nesūdzos, laikam izcils eksemplārs trāpījies! :roll:

Atbildēt uz šo ziņu

CV95-2,5td

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Man arī pret savējā motoru nav bijis nekādu pretenziju.
Eļļu neēd ne par milimetru, degvielu tērē Chrysler norādītā patēriņa lejasdaļā, uzstartējas sekundes desmitdaļās gan vasarā gan ziemā, nekādas pārkaršanas pazīmes nekad nav novērotas. Dzinējam (bet ne auto kopumā) tik vien darīts, kā regulāri mainīta eļļa,filtri un 1x antifrīzs.
Ko vēl vairāk var gribēt no padsmitgadīga dzinēja?

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Neatkarīgi no tā, vai ātrumkārba ir automāts vai manuālā, neesmu redzējis nevienu Voyager bez kruīzkontroles.

Ja par dīzeļa ātrumkārbu - daudziem bojāti 1-2 ātruma sinhronizators. Iespējamais iemesls - kārbā motoreļļas vietā lieta GL-4 vai GL-5 manuālās transmisijas eļļa, kas izraisījusi sinhronizatora koroziju.
Bojājums gan nav kritisks, pārsēgšanās no augstāka ātruma uz 1,2 jāveic caur starpgāzi. Taču pērkot cenu dēļ tā var nokaulēt.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

gcha

140 ziņas

PM

man gan ir vecais kantainais vojageris, un arī netrūka cilvēku kuri man ieteica šarānu, esot parbaudīta vācu vērtība utt, utjp. Jāsaka ka lavietim tipiskajam vienīgis sakarīgie autiņi laikam škiet vācu konstrukcijas, itsevišķi bavārijas ražojumi, un viss pārējais diemžēl bieži un nepamatoti tiek norakstīts kā sū*a japāņi, sū*a korejieši, tādi pat mēlsi amerikāņi utt.
Bet nu konkrēti, bez vojagera man ir vw vento dīzelis, abiem esmu mainījis stūres reikas - vento restaurēta reika bija 150Ls plus vecā reika pretīm, vojagerim 70Ls. benzīna sūknis restaurēts ar 1g garantiju vojagerim maksā 30Ls, vw golfam no šrota - 40Ls (kolēģe savam mainīja), piekarē vojageris vecais ir vienkāršākas par šaranu.
Karoče detaļu cenās jāsaka, ka vojageris ir lētāks gan detaļu ziņā, gan remontu ziņā.
Bet galvenie iemesli manai izvēlei par labu vojagerim bija :
1: pat lētākie šarani bija 2x dārgāki
2: patīka lielie motori - nu ir 3.3L motoram lielāks resurss nekā 1.9 + tie tie vācu autiņi kuri uz šejieni atnāk parasti ir baisi nodzīti
3: par dīzeli labāk patika variants ar gāzi (man ir gāzes iešprice)
4: nezog - salīdzinot ar šaraniem
5: vairāk vietas un komforta un aprīkojuma (praktiski visiem automātiem ir kruīzs un kondiška)
Var jau būt, ka šārāns ir labs, bet vojagerim nav ne vainas.

Vispār ja visu izšķir konkrētā situācija - ja ir par labu cenu pieejams tiešām labs eksemplārs - tad tur nav ko daudz domāt, bet ja ir tas ir nezināmas izcelsmes šarāns par 5000Ls es viennozīmīgi ņemto voyageri par 1500Ls.

Atbildēt uz šo ziņu

Plymouth gr. Caravan, 94.g. 3.3L Benz/gaz, aut.

gcha

140 ziņas

PM

nu, re:) bet šarānu ar kruīzu ir jāpameklē.
Itkā runā ka kantainie ir tehniski labāki, par apaļīgākajiem pēctečiem.
Bet nu salona ziņā man jaunie labāk patīk: patīk ka bīdāmās durvis ir abās pusēs, ka vidējā rindā vienvietīgos benķus var kombinēt kā grib, tīri sibjektīvi no iekšpuses smukāks. Vecajam par labu runā vienkāršība: piemēram stabilizatora stieniem atsaites nav vispār - pieskrūvēts pie plauktiem pa tiešo, pie motora vieglāk piekļūt - līdz ar to piemēram termostatu nomainīt ir ļoooti viegli, ja pats taisies ķimerēties - man šķiet ar veco būs vieglāk.
Īstenībā uz doto brīdi man lielākais mīnus šķiet tuvās gaismas. tieši tuvās, jo tālās reāli nesanāk ieslēgt. un vecajiem vojageriem neesmu redzējis nekādus tjūninga lukturus ar kuriem uzlabot situāciju - jaunajiem gan ir dafiga.

Bet tā visa ir teorija - autiņa iegāde - tā ir loterija, kaķis maisā, man personīgi svarīgāk par gadu it tehniskais stāvoklis.

Atbildēt uz šo ziņu

Plymouth gr. Caravan, 94.g. 3.3L Benz/gaz, aut.

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Voyager 96-99 2.5td
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online