Par ziemas riepām... » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Par ziemas riepām...

Lapas: [1]
Par ziemas riepām... ( 3100 )
Loms

219 ziņas

PM

paņem ziemai citus diskus... 17 collu ziemas riepas maksās tik pat cik 15 collu diski ar 205/70 riepām...

Atbildēt uz šo ziņu
Dundurs

192 ziņas

PM

Tavi norādītie oriģinālie izmēri vairāk atbilst Chrysler/Dodge oriģinālajiem 16" diskiem. Tādas riepas var iegādāties Atlasmotorā, Vagonu ielā. Es ņēmu tādas ziemenes pa Ls65 gabalā.

Atbildēt uz šo ziņu

Amerikāņu auto klubs
Kluba diskusijas
WEB Administrators

Chrysler Town&Country 3.8 2000 AWD Ltd.

Andis

2 ziņas

PM

Man ir 1999.g. Dodge Grand Caravan. Mašīnu nopirku jau ar R17 diskiem, uz tiem bija oriģinālās no Amerikas riepas 215x65. Tagad nekur tādas nevaru atrast. Dzirdēju, ka ja uzlikšu 225x(...) tad uz pagriezieniem riepas strīķēsies gar ātrumkārbu un ar laiku saplīsīs. Ja es uzlikšu plānākas riepas, piemēram, 50 vai 55, vai diski izturēs mūsu ceļus, it sevišķi ziemā? Kur varētu dabūt 215x65 izmēra ziemenes lietotas vai arī jaunas? Būšu pateicīgs par jebkuru informāciju.

Atbildēt uz šo ziņu
Loms

219 ziņas

PM

Dundurs"]Tavi: "
man šķiet, ka 16 collu diski nāca tikai luksusmodelim Chrysler T&C...
Dodge tomēr nedaudz vienkāršāks un sērijveidā tika aprīkots ar 215/65 R15

Atbildēt uz šo ziņu
Loms

219 ziņas

PM

ups...
1999 Dodge Caravan: Caravan saw a host of revisions for 99. They included a cargo net between the front seats and an available "auto-manual" Autostick transmission with 17-inch wheels and tires. Child safety seats now had to be ordered with the second-row captains chairs, and the new Sport package for the ES featured a revised grille, fog lamps, and a body-color rear spoiler.

1999 Chrysler Town & Country: The middle bench seat was dropped for 99, and a child seat was now available in one of the two reclining middle-row buckets. Other additions included a small cargo net between the front seats and 16-inch chrome alloy wheels on the Limited.

Atbildēt uz šo ziņu
ANDŽEIS

3 ziņas

PM

iegādājos 96 g. Dodge Gr. Caravan, virsū ir riepas 205/70-R15. Man ir mazlietotas labas ziemas riepas ar radzēm HANKOK 235/75-R15. Vai tik nebūs pa platu un pa augstu? Varbūt kāds vēlas samainīties pret līdzvērtīgām kas man derētu?

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE GRAND CARAVAN 3.3L

Kvatra

746 ziņas

PM

Loms"]paņem: "

Neder 15diski 99 dodge, suporti priekhsaa par lielu, jaaliek 16, blekjiniekus pirku ieksh www.riepuserviss.lv 20 ls gab., un riepas uzmaucu 205/65/16, zemaaks ir , bet ir ok

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Par ziemas riepām...
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online