jibio piedevas benzīnam un citam » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » jibio piedevas benzīnam un citam

Lapas: 1 [2] 3
jibio piedevas benzīnam un citam ( 6936 )
samaris

31 ziņas

PM

Var jau būt ,ka teorētiski e85 ir 85%daļas spirta un 15% nezināmas markas benzīna (varbūt85% ir 85grādi,tad 15% ir ūdens :oops: ),bet pēc pieredzes varu pateikt ,braucot ar pilnu bāku e85 nobraukums ir 350-380km,bet parasto95 ir 500km.Ja degvielai ir lielāks oktāns,tad teorētiski vajadzētu būt mazākam patēriņam,bet ņemot vērā staķika degvielas kvalitāti vispār,tad nav vērts (ar statoilā pildītu parasto 95 degvielu nobraukums arī ir mazāks) Mans džeris ir paredzēts e85 izmantošanai ar nosacījumu pie atbilstošas motoreļļas viskozitātes 5W-30,tā rakstīts manuālī.

Atbildēt uz šo ziņu

grand caravan 99, 3,3
MB407

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

h1986ttp://en.wikipedia.org/wiki/E85
":Depending on composition and source, E85 has an octane rating of 100–105..."

Visi Chrysleri, kas ražoti pēc 1986g. piemēroti vismaz līdz 10% maisījumam
http://www.caltex.com.au/biofuels/make/6.aspx .

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Lai arī E85 ir augstāks oktāna skaitlis, tā tilpuma vienība satur mazāk enerģijas. Samari, tavējā degvielas patēriņš atbilst šeit aprakstītajam:
http://www.ricksfreeautorepairadvice.co ... l-vehicles

"Be aware that Ethanol does not have as much energy per gallon of fuel as gasoline. Because of the reduced energy content, you can expect a mileage drop of around 30% when using E-85.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Uz gaisa temperatūras pazemināšanos to nevar norakstīt?

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

ivciks

14 ziņas

PM

antons21"]Mani: " nu ko lai saka,manam t&c 3,8 degvielas patēriuņš toč pieauga,un lai iet dirst tie,kuri apgalvo pretējo. :evil:

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

ivciks"][quote: "Mani nedaudz uztrauc biopiedevas. Man liekas, ka patēriņš lielāks. kas citiem, kāda pieredze?"
nu ko lai saka,manam t&c 3,8 degvielas patēriuņš toč pieauga,un lai iet dirst tie,kuri apgalvo pretējo. :evil:"nevar apgalvot pretejo. bet neisprotu jeegu barot V6 ar benziinu. :roll:

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

vesais

58 ziņas

PM

Par to BIO, ar to piejaukumu manam dŽerim ir lielāks izmešu daudzums, tas ir pizdec. tepriekšējos gadus apskati gāju naormāli, pa gadu tikai 0,03 bija pieaugums izmešiem, tad šogad ir 0,30 klāt, tas ir kaut kāds pizdec!!!!
Vai kāds ar savam dīzelītim nav pamanijis to!!!
Padalieties ar info!!!!

Atbildēt uz šo ziņu

CV 98 2.5TD LE

Lapas: 1 [2] 3

Forums » Tehniski jautājumi » jibio piedevas benzīnam un citam
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online