zzxxccvv
45 ziņas
PM
|
2009-09-12 13:09:05
Vo,šitādas atbildes arī gaidīju.Varētu vēl kādu no jums palūgt uzrakstīt,kas autiņam virsū un vai esat,neesat,apmierināti.Reāli savā praksē pārbaudītas lietas.Padalieties!
Atbildēt uz šo ziņu
|
AndrisZ
381 ziņas
PM
|
2009-09-12 13:09:42
Ja tieshaam ir veleeshanaas izveeleties ko konkreeti, tad ko ieteikt kadam bus pagruuti...
mans uzskats, ka izvele jaasaak ar protektora ziimejumu un atbilstiibu tam celja segumam, par kuru visbiezhaak naakas parvietoties, nevis tieshi ar brendu.
Taa riepa, kas labi kalpos uz aizsnigusha mazaaksvariigaa celja, nekad sevi labi nepieraadiis uz atrgaitas shosejas ar peljkjeem un shljuru.
Der atcereeties , ka riepas ar radzeem EU daudzaas valstiis ir aizliegtas. Kaa arii peedejaa laikaa tiek razhotas paarsvaraa teerauda radzes alumiinija korpusaa, un savienojumaa ar saals kaisijumu-to muuzhs ir ljoti nieciigs.
Pasham ir Goodyear ICE NAVI ZEA.
Riepa miiksta, dilst paatri. Varetu gribeet preciizaaku stuures atsauciibu, bet tas normaali daudzo mazo lameliishu deelj. Ljoti sliid uz slapja brugja, jo gumijas sastaavaa ir stiklashkjiedras granulas. Sniegaa dazhkaart pagruutaak "rokaas", toties bremzeeshana ljoti aatra uz jebkaada seguma, arii ledu. (iznjemot brugjakmeni)
peljkjees arii labi turaas ir garenrievas.
Kopumaa esmu apmierinaats tieshi delj labas bremzeeshanas, ko arii uzskatiju par svariigu.
Atbildēt uz šo ziņu
Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze
|
PASSATizhi
2956 ziņas
PM
|
2009-09-12 14:09:45
ja gribas druumi ietaupiit, njem Nenkang SW5 ir vienas busam. nav ne vainas. nemet, negaudo, ljoti maz dilst. un cena atsver daudz ko.
Atbildēt uz šo ziņu
GV 3.3 05'
w211 04'4m
A200tq
Honda cbf600sa
|
zzxxccvv
45 ziņas
PM
|
2009-09-12 16:09:36
PALDIES.Šitās nu gan nē!
Neesmu lasījis nekur nevienu labu atsauksmi.Tava ir pirmā!
Atbildēt uz šo ziņu
|
antons21
103 ziņas
PM
|
2009-09-12 22:09:41
Vai kautkā tml. Braucu 2 sezonas, klusas. Uzvedās ļoti labu uz apledojuma.
Atbildēt uz šo ziņu
|
cesars
141 ziņas
PM
|
2009-09-13 15:09:30
Es lieku virsū Barum Polaris, nav ne vainas, un cipars arī normāls. Sūtiju no vāczemes.
Atbildēt uz šo ziņu
|
rAVix
24 ziņas
PM
|
2009-09-14 21:09:06
Dunlop GRASPIC DS-2
braucis esmu tikai 1 ziemu, bet iet ideāli visos laika apstākļos , uz ledus turās ļoti labi.
Atbildēt uz šo ziņu
Chrysler Town&Country 2005
|
Andrejs Si
208 ziņas
PM
|
2009-09-15 08:09:13
zzxxccvv"]bet: "
Nez kapēc tad tie testi domāti? Tev tiko pieci cilvēki ieteica piecas dažādas riepas, nu un kura tad no viņām būs tā labākā??? Nēm vērā to ka katram cilvēkam ir savs braukšanas stils. Vienam krutākā (pēc testiem) riepa kalpo labi ja gadu. Viņš saka ka "baigais mēsls", a pats varbūt mauc ar viņu cauru gadu, spolē pie katra luksofora. Cits saka "šī riepa ir super!" Un to varbūt saka opīts kas ziemā izbrauc dažas reizes, ātrāk par 70 nebrauc pat vasarā, un riepas ir pircis Latgalītes tirgū. Tam jau tie testi ir domāti lai riepas novērtētu VIENĀDOS apstākļos.
Atbildēt uz šo ziņu
Chrysler Town & Country Ltd. 2005.g. Cadillac Coupe de Ville 1984.g.
|