Ziemas riepas Dodge GC » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Ziemas riepas Dodge GC

Lapas: 1 2 [3] 4
Ziemas riepas Dodge GC ( 7422 )
IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Jāņem tomēr vērā, ka CV ir smagāks par vairumu testos izmantoto auto. Naglas ledū iespiedīs arī aukstumā zem -20C, savukārt peļķei pa virsu lāgā nepeldēs.

Pēdējās divas ziemas liels sals un pat sniegs nav bijis - priekšrocība bija visai cietajām Viduseiropas tipa riepām, uz ledus naglenēm. Uznāks viena barga ziema un priekšrocības būs mīkstajām Skandināvijas tipa riepām.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

zzxxccvv

45 ziņas

PM

Es Voyageristu draudzīgajā saimē pierakstījos šogad.Vot i gribu uzzināt kās kā ko.Poņas ta nav īsti par ziemu:)
Tāpēc ar jautājums ir tāds-pēc pieredzes,protams testus riepām ar pētu,skatos,lasu.Vai tad forums nav vieta kur lūgt padomu un apmainīties pieredzē?
Pagaidām visas,izņemot vienu marku:), jūsu ieteiktās riepas ir labas,cenu amplitūda +-līdzīga.Lieta top skaidrāka.
Ja kādam nav slinkums vēl ielīst garāžā un apskatīties,ar kādā brauc ziemā,uzrakstiet.

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Nankang SN-1 215/65R15

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Tās lapas, kur meklēt ir divas:
http://www.reifendirekt.lv/
http://www.salidzini.lv/search.php?q=21 ... as&cn=&cl= (Meklēšanas rindā raksta vajadzīgos parametrus)

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

cesars

141 ziņas

PM

zzxxccvv"]Es: "

ar riepām ir katram sava pieredze un par to kuras labākas vai sliktākas nav vērts pat apspriest, mans ieteikums - paskaties cik naudas vari atļauties ziedot šim mērķim un izdomā pa kādiem ceļiem pārsvarā jābrauc, tad atver kādu lapu netā, kura piedāvā maximāli daudz variantu, tur jau atkritīs pirmās kuras liksies par dārgu, tad otrās kuras nevieš uzticību, paliks divi vai trīs varianti. tad blakus lapā atver google un iekopē izvēlēto nosakumu un parametrus, tante google atlasīs visu ko zem ta nosaukuma var atrast, tur būs arī cenas. Man tā vismaz labi sanāk un vienmēr esmu apmierināts jo esmu izvēlējies pats (un nav ieteicis kāds onkulis - kas beigās izrādijies baigais draņķis). Jo paša izdaritās kļudas neliekas tik trakas

Atbildēt uz šo ziņu

CV; 00; 2,5 TD LE

zzxxccvv

45 ziņas

PM

Vai kāds no jums ir pasūtījis riepas iekš reifen-direkt.Šiem tur ir vislētākās cenas,ja salīdzina ar Latvijā i-netā atrodamajām?

Atbildēt uz šo ziņu
cesars

141 ziņas

PM

sūtu savam un sievas auto no turienes.... ir vienkārši, jāgaida viena nedēļa, viņiem hansenē bij rēķins... nekad nav pievīluši līdz šim.......

Atbildēt uz šo ziņu

CV; 00; 2,5 TD LE

zzxxccvv

45 ziņas

PM

Nu tā.Esmu palicis pie šādas izvēles-uz parastajiem diskiem R16 likšu Kumho kw19 215/65 R16.Bez šipiem.Pētiju pa i-netu testus,atsauksmes-būs labas.Vienīgais pagaidām mīnuss,cik sapratu,riepas būs paskaļas,nu bet kad uzlikšu tad redzēs un došu atauksmi

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 [3] 4

Forums » Tehniski jautājumi » Ziemas riepas Dodge GC
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online