Pāris jautājumi » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Pāris jautājumi

Lapas: 1 [2]
Pāris jautājumi ( 4419 )
Locis

556 ziņas

PM

Degvielas patēriņš laikam kkur ~11-15L . Bet to labāk pateiks tie, kuri brauc ar tiem motoriem.

DC kārbas eļļa pēc visiem "papīriem" jāmaina ik pēc 60tk jūdzēm - t.i. 96tk km.
Jā IlmarsG! Tiešām biju kko sajaucis :oops: maiņa ik pēc 30tk..
Te būs visi maiņas intervāli :arrow:

http://bildez.lv/bildes/iisi_mati/ella/orig/1175515106.jpg

Atbildēt uz šo ziņu

bija Dodge Caravan 3,0l;98.

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

man domaat ka vislabakaa izvele buutu Towns ar 3.8 limited. skats uz auto pavisam cits, nekaa uz vojadzheru(shamais taads pliks) un limited adas salons ir daudz daudz labaaks par parasto. tik viena probleema. dzivu eksemplaru ljoti gruuti atrast. kameer pilni plachi ar TD

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

karlinieks

83 ziņas

PM

Ticība neļauj ieteikt neko mazāku par 3,8. Esmu braucis ar abiem, patēriņi vienādi, pie tam 3,3 bija īsais bez awd, 3,8 ir ar awd (4x4). 3,8 labāks cēliens piezemiem apgriezieniem. Gāzi patērē ~ 18l pilsētā 13-14 šoseja. stipri ietekmē braukšanas stils un ātrums virs 120km/h, Benzīnu tērē par ~20% mazāk. Vajadzētu meklēt eksemplāru ar špricgāzi, plačos diezgan švakra izvēle, labāk ņemt no kādas ģimenes.
Normāl gāzes iekārta maskā sākot no 650 LVL. Tā ļoti ātri atmaksājas. Mūsu voyis, jau ir "nopelnījis" ~ 5000 LVL, pie gāzes iekārtas cenas 650 un tās apkopes ~ 100 LVL, tas ir labs cipars.
Ā, vēl esmu pamanījis, ka 3,8 ir zemāki apgriezieni braucot ar 4 ātrumu pie 100 km/h, acīmredzot citādāka pārnesuma attiecība.

Atbildēt uz šo ziņu

CGV 98g 3.8 AWD LPGi

AndrisZ

381 ziņas

PM

http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... dmckb.html

Degvielas pateerinjsh ljoti atkariigs no taa kaa riikojas ar gaazes pedaaliiti un pa kurieni sanaak braukaat. Tas var but no10(videejais) lidz 18

Ja paarsvara shoseja, pilseta mazaak-izdeviigaks 3.3, shoseja ap 9-11, bet vai tas ir arguments...
3.8 dzineejam pa shoseju zem 10 nekaa nesanaak...toties videejais "lielajam" aptuveni par 2l mazak. Esmu pamanijis, ka aptuveni vienaads paatrinaajums ar 3.8dzineeju, tiek panaakts ar mazaaku apgriezienu skaitu.
Braucu ap 45-60tk. gadaa, diezgan daudz Riigas centrs, un videji ar gazi(3.8dzin.) 14-15l. Ar 3.3dzineju iiso vodziiti sanaaca ap 16l
Ar iepr. vodziiti ciitiigi valkaaju pasmagu piekabi, no saakuma arii baidijos par kaarbu, bet ne vainas. Ap2g. nobraucu-nekaadi traucejumi, ne kljuudas darbiibaa. Elju gan kaarbaa pa 30tk. km mainu, dzinejaa pa 10

P.S. Ja man buutu jaaizveelaas-viennoziimiigi 3.8

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze

Lapas: 1 [2]

Forums » Tehniski jautājumi » Pāris jautājumi
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online