Pāris jautājumi » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Pāris jautājumi

Lapas: [1] 2
Pāris jautājumi ( 4422 )
viktos

5 ziņas

PM

Sveiki, ir radusies nepieciešamība uz kādu lielāku auto un kā viens no variantiem ir Grand Voyager vai arī Grand Caravan.

Un ir vairāki jautājumi, kaut arī forumu palasiju, bet nu neatradu atbildes uz visiem jautājumiem.

1) Voyager un Caravan ir tas pats, tik ar citu brendu virsū ?
2) Kā ir detaļu pieejamību un servisa izmaksām ? (ir dzirdēts ka puse servisu neņemas remontēt un detaļas jāgaida mēnešiem turklāt pa baigo piķi) ja salīdzina ar kādu Sharanu.
3) Drusku biedē tā viņu automātiskā kārba, palasot te secināju ļoti daudz problēmu ar viņu. (Uz doto brīdi no automātiem ir mēgināts tik BMW steptronic)

Ja konkrētāk, skatos uz 96-00 modeli ar 3,3 benzīnu. Ar kādu vidējo patēriņu jāreikinās, un kam jāpivērs lielāka uzmanība ? Vai arī tomer labāks ir 3,8 + gāze ?

PS: sorry ja atkārtojos, lieta diezgan steidzama un īsti nav laika pārlasīt visu forumu :roll:

Iepriekš jau pateicos.

Atbildēt uz šo ziņu
vksys

359 ziņas

PM

To forumu jau vajadzētu palasīt .....
Un problēmas ir nevis ar auto marku , bet konkrēto eksemplāru .....
Man tādi auto ir divi un katrs kvalitātē ļoti atšķirīgs ....

Atbildēt uz šo ziņu

T&C 96g.+ gāze ( pelnītā atpūtā )
Voyager 1998g.+ LPG
Voyager 2005g.2.8 CRD
Voyager 2002g.2.4 i + LPG

Locis

556 ziņas

PM

Caravan un Town&Country ir USA ražojums, Voyager - Eiropas.
Man jau liekas, ka atšķirās tikai ar aprīkojumu un lukturiem :wink:
Par detaļām vari neuztraukties, tās ir pieejamas. Cenas neko stipri neatšķirās no citu marku autiņu detaļām.
Un ja jau kāds serviss neņemās remontēt, tad no tāda labāk pa gabalu , jo tad sanāk ka visiem tur "rokas līkas"
No automātiskajām kārbām nevajag baidīties, ja viņa ir labā stāvoklī, un eļļu mainīsi kad pienākās, kalpos ilgi! (protams var arī "kaķi maisā" nopirkt, bet tas jau attiecās uz jebko..)
Par motoru 3.3 - tas ir vispateicīgākais tajā ziņā, ka tādi ir ļoti daudz, un b/u detaļas motoram varēsi dabūt plašā izvēlē
:wink:
Bet ja man tagad būtu jāpērk, es ņemtu ar 3.8L. Jo patēriņa ziņā neko nezaudē, tik resurss lielāks motoram.

P.S. Un labāk jau meklē uzreiz tādu, kuram gāze uzstādīta, lai pašam nau jāgulda naudiņa!

Atbildēt uz šo ziņu

bija Dodge Caravan 3,0l;98.

viktos

5 ziņas

PM

Interesētu precīzāk kāds patēriņš viējais reāli ir tiem 3,3 un 3,8 - vispār būtu ļoti jauki pilsētas un ārpus.

Itkā biju domājis tā lai iztikt bez gāzes. :arrow:

Tu bij domājis par eļļas maiņu kārbā ? un cik bieži tā ir jāmaina voyegerim ?

Palasot secinu ka ļoti aktuāla problēma ir ka tek eļļa no kārbas.

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Tādu servisu vēl neesmu redzējis, kas neņemtos remontēt ne Rīgā ne laukos. Dilstošās detaļas un filtri dabūjami uzreiz.
Ja vajadzēs kaut ko specifisku, no Amerikas atsūtīs ātrāk (līdz 2 nedēļām) nekā Sharanam no Vācijas ( http://www.iauto.lv/viewtopic.php?topic ... 41&start=0 "Es savam SHARAN ,interkūlera trubu gaidīju 5 nedēļas (pasūtīju VW centrā krasta ielā)" )
Sharan nav Golfs, uz ielām to ir daudz mazāk kā Chrysler minivenu. Attiecīgi arī šrotos detaļu mazāk.
Pats Volkswagen tagad pērk minivenus no Chrysler, uzmet virsū VW bļembu un pārdod kā VW Routan.

Chrysler Voyager, Town&Coyntry, Dodge Caravan, Plymouth Voyager Grand versijās būtu Tavi izvēles objekti.
Atšķiras ar aprīkojuma līmeni un ražošanas vietu - detaļas savstarpēji maināmas.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

ikaika

51 ziņas

PM

Vojageris 1999.g. 3.3 motors - man sanāk braukt puse un pusi pilsēta un ārpus (ādaži- rīga), ņemot vērā sastrēgumus vidēji benzīns ap 12 l, ārpus vidēji ap 8 l uz 100km
motoreļļu mainu ik pa 10 tk kim, kārbai ik pēc 30 tk km.
Man ir automāts- pagaidām nekādas vainas (ir jau mašīna 1,5 gadus) pat pēc nelielas avārijas, kad nācās braukt mājā no polijas 900 km ar zemāko eļļas līmeni kārbā...ptu ptu... viss OK.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1999 3,3 v6

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Loci, tajā tabulā atzīmēts, ka automātiskās kārbas eļļa jāmaina ik pēc 30tk. jūdzēm.
Vēl Vitos uzmanību vērsīšu uz lietu, ka nekļūdīsies, ja ātrumkārbā lies oriģinālo Mopar ATF+4. Lai gan forumā ir bijuši strīdi arī par Dexron.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

viktos

5 ziņas

PM

Tagad ir daudz maz skaidrība.

Cik skatos jūsu forumam ir kāds, kuram ir savs placis un tirgo voyagerus ?

PS: kādam kam ir gāzes balons ielikts, varat lūdzu atmest kādu bildi kā tas izskatās un cik daudz vietas aizņem.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Pāris jautājumi
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online