Dzineeju zinaataajs » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Dzineeju zinaataajs

Lapas: 1 [2] 3 4
Dzineeju zinaataajs ( 7618 )
HUGO

32 ziņas

PM

Ui cik skarbi izklausaas. Varbuut nemaz tik traki nav, bet labaaka sajuuta, ka iekaap autinjaa par kuru nav jaaraizeejas, ka tik kas nenotiek pa celjam. Varbuut baigi piesienos visiem siikumiem, bet nevaru, kaa dazji, kas uzgriezj skaljaak muuziku lai trokshnji netraucee. :wink:

Atbildēt uz šo ziņu
TDI

215 ziņas

PM

Ferodo Redline + Brembo !!! diski = ~ls80

Atbildēt uz šo ziņu

CV 033,3LX + gāzes inžektors

TDI

215 ziņas

PM

HUGO"]Ui: "

tam es piekriitu , man ar dajebkursh troxsnis dara nervozu :shock: taalab daudz laika pagaaja mekleejot savu voyageru , jo visiem bij kautkaadas shaiziites :roll: ., beigaas taapataam ( un tas ir neizbeegami :x ) ir nomainiita lielaa siksna ar rulli , sveces+vadi, bremzju diski , kalotkas utt . uz kaadiem ls400,-,bet tas nau nekas tik dramatisks kaa izklausaas Tavaa gadiijumaa :wink:

Atbildēt uz šo ziņu

Fils

321 ziņas

PM

Sarkanie Ferodo? Un kā bremzes uzvedās kamēr vēl nav uzsilušas? Pirms savējam liku zaļas , izvirpoju diskus (katrs disks vēl piečāks klāt pie izmaksām). Zini , biju kā pīle uz ledus, zaļās piedila un normāli sāka bremzēt pēc 4000 km.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2.5 CRD 2005
-------------------------------------------------------
Beer is prof that god loves us and wants us to be happy!
Benjamin Franklin

Fils

321 ziņas

PM

HUGO, es parasti savu džeri dzenu uz DTC čiekurkalnā. Puiši ir tīrie motoristi un dzelžinieki. Bleķus un krāsošanu vispār neveic. Man izdevīgi strādā - vakarā līdz deviņiem un 6-dienās līdz 6. Nav lēti, bet gudri un labi. Ja vajag , varu iedot telef.

Atbildēt uz šo ziņu

Benjamin Franklin

TDI

215 ziņas

PM

Fils"]Sarkanie: "

tieshi deelj siltaas nebremzeeshanas uzliku dusmiigu koplektu :shock: pagaidaam esmu nobraucis ~<1kkm , suudziibu nau , ir saajuuta ka kljuvis labaak , gandriiz katru dienu sanaakt silti un strauji pabremzeet marshrutaa juurmala riiga .

Atbildēt uz šo ziņu

Fils

321 ziņas

PM

Čiekurkalna 1. līnija 11 , telef. 9467471, 7367748, . Man labāk sanāk kontaktētiies ar Māri, bet Valdis arī labs.

Atbildēt uz šo ziņu

Benjamin Franklin

HUGO

32 ziņas

PM

Fils"]HUGO,: "

Paldies par info. Tel. labpraat uzzinaatu, jaapieskrien un jaatraada.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2] 3 4

Forums » Tehniski jautājumi » Dzineeju zinaataajs
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online