|
ddff

86 ziņas
PM
|
2005-11-29 15:11:42
Nav- man arii veica visus testus- esot jauki, dzineejs, kaarba, ABS OK. Izbraucot no servisa ABS joki iet valjaa pilnaa speekaa. Vai tad tiem kompjiem nevar iebaazt kaadu mazu flashu uz kaa error loggingu taisiit. Kaada jeega mekleet eroru, kur shobriid nav, bet pirms minuutes bija un peec minuutes atkal buus? ddff, nesajuta kompetenci ieksh TC 4diena"]tad: "
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
TDI

215 ziņas
PM
|
2005-11-29 16:11:15
:evil: TCneMotors xaljava biju tur kaadas 2nedeeljas atgraak ,tikko to xaljavu izsludinaaja , noniiku tur 3h :evil: viss esot dikti ok :evil: :evil: tik shodien T sakaapa taa ka naacaas staaties malaa :evil: :evil: man shitaads pigors paaris reizes bij vasaraa kad gandriiz +30 silc bij , kaapeec luudzu to nemotora speciem izchekot :?: :!: :?: nefika shamie slikta neatrada , tagad citaa vietaa citi engeneeri to gljuku meklee .- vaina esot kompii :?: shas nedodot zignaalu starteet ventilatoru :roll: vai kaadam nau bijis kas liidziigs . :?: :?:
Atbildēt uz šo ziņu
CV 033,3LX + gāzes inžektors
|
|
ddff

86 ziņas
PM
|
2005-11-29 17:11:14
jesss :]
man shitaads staasts bija ieprieksheejam 2.5l 91 Voyagerim. Tur ieksh kompja bija saniicis viens tranzistors, kas vada ventilatora releju. No saakuma viens serviss sataisiijaas pirkt jaunu kompi, bet viiri Vecmiilgraavii (aizmirsu kaa sauca to servisu) piegaaja lietai zinaatniski un saremonteeja to pashu. Vairaak peec tam motors nevaariijaas. ddff TDI"]:evil:: "
Atbildēt uz šo ziņu
|