Bremzu dalitajs » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Bremzu dalitajs

Lapas: 1 [2]
Bremzu dalitajs ( 4015 )
robisss

89 ziņas

PM

Man pazistams CSDD strada tas teca lai raujot nost no tilta stieni kas regule spiedienu, bet mums jau tadu nav.

Atbildēt uz šo ziņu
Edmunds1

125 ziņas

PM

Nu es arī tikko uzliku jaunus priekšējos diskus. Redzēs kā būs.
Vecajiem arī nebija ne vainas. Vnk. ar laiku nodiluši un apskatē vairs īsti negribēja laist cauri.
Nezinu kā citiem, bet man Vojāgerim arī īsti neapmierina bremzes. Tieši pakaļējās. Švaki tas auto bremzējas. Bet nu redzēs. Esmu samainījis daudz ko, vēl pakaļā jāapmaina loki un tad paskatīšos kāds rezultāts.
No sieriņa teiktā saprotu ka viņam sulo tas dalītājs. Nu ja jau tā, tad tas protams ir viens no iemesliem švakākām bremzēm.
Tas jāmaina. Jo vienu labu brīdi var dēļ tā būt nepatīkams pārsteigums - pedālis grīdā un no bremzēm nekā.
Var jau arī savienot trubas bez tā dalītāja, Bremzes nebūs sliktākas, bet apskatē cauri netiks.

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Voyager, 2002.g., 3,3 AWD.

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Bremzēšanas efektivitāte atkarīga arī no tā, kādi diski, kluči un loki uzlikti. Kādus esat likuši ?
Korozija bremžu sistēmā saistīta ar to, ka bremžu šķidrums piesaista ūdeni, bet savlaicīgi nomaina šķidrumu tikai retais.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

robisss

89 ziņas

PM

Aizmugure vel orginalie barabani par lokiem nmacesu pateikt jo tos nesmu mainijis kops nopirku.

Atbildēt uz šo ziņu
AndrisZ

381 ziņas

PM

Vajag obligaati apskatiities aizmugures lokus+trumuljus! Biezzi tieshi aizmugure vainiiga pie neefektivitaates. Priekshaa var buut labi diski un kluchi, bet, ja aizmugure nav savesta kaartiibaa, laba rezuultaata nebuus!
Piebildiishu, ka shiis uudens daljinjas shkjidrumaa, pie bremzzu sisteemas paarkarshanas, parslodzes gadiijumaa, var paarveersties gaisa burbuliishos.

Liidziiga situaacija ar dzeseeshanas shkjidrumiem, peec dziivotspeejas beigaam tie veel nesasalst ilgi, bet metaala dalju korozijas process saakas. Shkjidrumam TOSOLS, ja nemaldos, dziivotspeeja 1gads. Ilgaakais, veikalos noperkamajiem antifriiziem, 5gadi.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze

Lapas: 1 [2]

Forums » Tehniski jautājumi » Bremzu dalitajs
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online