Bremzu dalitajs » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Bremzu dalitajs

Lapas: [1] 2
Bremzu dalitajs ( 4016 )
robisss

89 ziņas

PM

Sekojosa problema sulo bremzu dalitajs kas atrodas pie kreisa aizmugureja ritena.
Del ta var but pasliktinata bremzesana jo, kad man pilna masina knapi varu apstaties.
Un CSDD apskates lapa man darba bremze strada sekojosi
Kreisais Labais
3,9 3,8
1,9 1,8
Pec mana doma starpiba ir par lielu. Jo prieksejas bremzes stipri karst pie brauksanas, bet aimugure auksta ka ledus. Suports staiga nekas nav ieedies.

Bet bija mainitas bremzu trubas majas apstaklos no ABS sukna lidz tiem dalitajiem ika vis ir atgaisots nezinu kur meklet vel vainu.

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Ja aizmugurē trumuļu bremzes, tad bremzē labi un vainu vari nemeklēt. Te var redzēt, kā citiem http://www.voyagerclub.lv/forum/viewtop ... light=csdd .
Par sadalītāju skat http://www.voyagerclub.lv/forum/viewtop ... l%EEt%E2js .

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Tad jau bremžu šķidrumu arī nomainīji. Cik daudz maiņai nepieciešams?

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

robisss

89 ziņas

PM

Ja trumulu bremzes.Bet tas dalitajs man sulojas tatad jamaina.
Bet tiesam ar 6 cilvekiem masina ja nospiezu bremzes pa kartigam man loti gausi stajas un ja man kada arvarijas situacija jabremze tad esmu pakala ieksa ka neliekas jo distance loti palielinas agrak ta nebija.

Atbildēt uz šo ziņu
robisss

89 ziņas

PM

Ne skidrumu gan nenomainiju negribeju visu laist ara no sistemas bail ka nestradas kas

Atbildēt uz šo ziņu
Edmunds1

125 ziņas

PM

Ja bremžu dalītājs sulo, maini nost. nav variantu.
Vai tev ir tāds kā divi atsevišķi korpusiņi un pie katra viena pienākošā un viena aizejošā bremžu trubiņa?
Droši vien ka šāds.
Ja jā, tad jauns centrā Ls 64. Lietots ap Ls 30.
Sulo - tā ir izplatīta vaina. Tas dalītāja korpuss ir no tāda materiāla ka pats ar laiku oksidējas un izēd caurumu.
Ja vajag paskatīšos tel. nr, kur vari zvanīt un meklēt lietotu. Pievērs uzmanību tiem lietotajiem, jo parasti tie arī jau ir bēdīgā stāvoklī.
Par to bremzēšanas spēka atšķirību starp priekšējiem un aizmugurējiem riteņiem tā varētu būt, ja pakaļā trumuļu bremzes. Apmaini to dalītājiņu, atgaiso visu kārtīgi un pārbaudi vai kolotkas regulējas. Tad vajadzētu būt ok.

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Voyager, 2002.g., 3,3 AWD.

robisss

89 ziņas

PM

Nu ja par to regulesanos negaja atpakal labas puses trose tikko savedu kartiba.

Atbildēt uz šo ziņu
AndrisZ

381 ziņas

PM

Ar daliitaaju neesmu saskaaries, varbuut tieshaam jaameklee nopluude, tas varetu buut par iemeslu, jo raadiitaaji itka arii man shkjiet normaali.
Prieksheejo disku sakarshana muusu mashiinaam, laikam razzotaaja tehniska nepilniiba. :cry: Vecajam un ari tagadejam auto, pie aktiivaakas skraidiishanas/bremzeeshanas, sakarst un smird nemanjaa! Bija deformejushies diski, gribeeju iedot pieliidzinat, virpotaajs sirms, pieredzejis viirs(esmu biezzi suutijis detaljas pie vinja) saka - ja tikai nedaudz, tad neesot shiim mashiinaam jega to dariit, metiishot atkal!
Esmu arii dzirdejis vairaakus gadiijumus, ka Vodzzim uzlikti pilniigi jauni diski, peec paaris ned., vecaa dziesma...

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Bremzu dalitajs
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online