|
onic

105 ziņas
PM
|
2009-06-24 21:06:18
Sveiciens visiem.
man ir viena bet liela probza.
Man uz paneļa (tur kur a/c recirc rear wiper utt) vienlaicigi mirgo A/C un RECIRC
cik sapratu man ir jaaveic cooldown tests. es sekojot liidzi manuali meģinu to arī pildit turu A/C knopku un vienlaicīgi shljakstīshanas pogu (5sec) tad visas lampinjas iedegas un neka nebija nekads cooldown tests nava jo tiklīdz visas lampinjas nodziest uzreiz atkal iedegas A/C un RECIRC un mirgo VIENLAICĪGI nevis ta ka testa viena pec otras freonu uzpildiju condishka ruka vis cikinieka bet tests kaa neiet ta neiet. meginaju ari calibration testu shamais iet un beidzas veiksmīgi nepildot cooldown testu ko darīt kur meklet? paradijas tad kad palidu cooldown testu un uzreiz dabuju shas lampeles mirgot. kā tikt vaļa? aklo jau biju vienojis nost.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
onic

105 ziņas
PM
|
2009-06-26 15:06:01
ko tocna neviens nezina? :roll:
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
IlmarsG!

1412 ziņas
PM
|
2009-07-07 09:07:37
Man savulaik tests līdzēja. Papēti, vai visi regulācijas caurumi ir pilnībā atvērti (pūšanas virziena regulatori vidusstāvoklī), ārpusē pie vējstikla ventilācijas caurums nav ar pērnām lapām aizserējis utt.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
IlmarsG!

1412 ziņas
PM
|
2009-07-07 11:07:31
Ieskatījos "Pērku, pārdodu"sadaļā, ka interesējies par recirkulācijas durtiņu motoriņu.
Domāju, ka recirkulācija arī tiek testēta. Līdz ar to tests nevar veiksmīgi pabeigties.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
onic

105 ziņas
PM
|
2009-07-07 11:07:35
neeeeeeee
blin es jau visu masini iztesteju ar testeri, ka neiet taja cooldown testa ta neiet :twisted:
pilnigs sviests.
es neesmu vienigais tads, ir vel viens yeris krievijaa kuram ir tieshi tas pats. vinjsh jau 2 gadus ta brauka.
laikam bus jaakraj nauda un jaabrauc uz TC motors.
starp citu jums tur nav razborka detaljas nju teiksim HVAC modulis ko varētu pielikt un pastīties vai gadījuma tas nav salūzis?
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
onic

105 ziņas
PM
|
2009-07-07 12:07:13
Atbildēt uz šo ziņu
|