Nedarbojas panelis, nerāda neko izņemot abs. Elektriķi vajag » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Nedarbojas panelis, nerāda neko izņemot abs. Elektriķi vajag

Lapas: [1]
Nedarbojas panelis, nerāda neko izņemot abs. Elektriķi vajag ( 3227 )
DIREKTORS

4 ziņas

PM

Varbūt kāds, var ieteikt sakarīgu elektriķi, kurš sajēdz no džeriem, un neapdīrā kā liepai mizu.
Problēma ir šāda. Ziemā vienreiz atnākot no rīta, pielaižot autinju, pamanīju, ka nedarbojas nekas panelī, ne temp., ne tahometrs, ne bākas tilpums, augšējā rinda ieslēdzot aizdedzi iedegas. Pēc pielaišanas vis nodziest paliek degot Abs.
Tā kā nesen biju auto iegādājies biju diezgan sašutis, jo visvairāk par visu mani tracina, elektronikas problēmas, jo pats neko nesajēdzu, bet mūsu augsti diplomētie elektriķi, apzinoties, ka klients neko nerubī, nodīrā pliku. Piedodiet par skarbumu, bet nesen bija precedents ar citu autiņu, kuram vajadzēja novērst raustīšanos, bet tā vietā tika izdarīts, vis kas cits, tikai ne novērsta raustīšanās, un naudiņa aizgāja smuka.
Turpinot par problēmu, tajā pašā ziemas dienā vēlāk, panelis pats sāka darboties, it kā nekas nebūtu noticis. vēl pāris reizes tā bija noticis, bet viss, pēc tam, atkal sāk darboties. Bet ne šoreiz, jau mēnesi braukāju uz aklo nezinot ne temp, ne ātrumu, ne benžas atlikumu.
Jau ,iepriekš, pateicos par komentāriem un padomiem.

Atbildēt uz šo ziņu

3,3 97

Fredis

77 ziņas

PM

Man tāda ķibele bija. Nu vismaz ļoti līdzīgi. Problēma izrādījās centrālās konsoles elektrībā - platē, kur ir siltuma padeves, kondicioniera un citu štruntu vadība.
Sākumam, pamēgini to vispār atslēgt (viens štekers). Ja vaina ir tur, tad visam jāsāk strādāt.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.3 V6, 1999, gāze; Chrysler Grand Voyager 2.8 CRD, 2007.

RsDJ

15 ziņas

PM

Man augšējā rindā rāda tikai pagriezienu bultiņas un ABS lampiņa visu laiku deg.. Man gan godīgi sakot nav ne jausmas ko un vai vispār tur kaut kam vēl būtu jārādās, bet šķiļot dziesmā kaut kas tur ātri nomirgo..
Tā paneļa vadības plate gadijumā nav zem plastmasas līstītes tieši virs pelnutrauka?

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Caravan 3.0 benzīns/gāze 1996 un Town&Country 3.8 benzīns/gāze 1996

GASHA

165 ziņas

PM

Guntis elektrikis 26377929.
Riga
man bija lidziga problema un tagad viss ok

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE GRAND CARAVAN 1997
3.8 benzins- gaze Chrysler T&C limited 2000

V8

91 ziņas

PM

Pārsvarā paneļa problēma - pats var sataisīt, ja māk izņemt paneli un kaut nedaudz lodēt. Pārlodē visus galvenā štekera kontaktus uz plates un būs ok. Pārliecināties par paneļa vainu var to atvienojot - tad auto pielec.... Šitas prikols ir visiem vojīšiem 96-2000

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Nedarbojas panelis, nerāda neko izņemot abs. Elektriķi vajag
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online