gribu voyager » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » gribu voyager

Lapas: [1] 2
gribu voyager ( 3668 )
Andža

4 ziņas

PM

:?: :?: :?: :?: cik daudz var uzticēties uz spidometra redzamajam nobraukumam 170000-180000 96-97 gada autiņiem?Vai ir kādi knifi, pēc kā novērtēt reālo nobraukumu, un ko varētu sagaidīt no tāda gada dīzeļiem?Varbūt pievienošos VOYAGERistiem, ja pārliecināsiet :?: :?: :?: :?:

Atbildēt uz šo ziņu
Dundurs

192 ziņas

PM

Andža"]:?:: "

Spidometra rādījumam vari uzticēties diezgan droši. Lai pārliecinātos 100% jāizveic kompja diagnostika, pēc kuras jebkurā gadījumā varēs noteikt reālo nobraukumu un dzinēja darba stundas, vai arī to, ka kompis ir mainīts. Mainīt kompi tikai, lai samazinātu nobraukumu ir pārāk dārgs prieks, zinot vēl to, ka to var noteikt. Diagnostika maksās ~10-15Ls.

Atbildēt uz šo ziņu

Amerikāņu auto klubs
Kluba diskusijas
WEB Administrators

Chrysler Town&Country 3.8 2000 AWD Ltd.

Raitisr

43 ziņas

PM

4diena"]Spidometra: "

kur taadu paarbaudi var izveikt?"

TC Motors krasta iela

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 3.3 LE 1996 Benzins+Gaze

Fils

321 ziņas

PM

Plaša tēma lai varētu ar vienu teikumu atbildēt. Tad jau jājautā man - no kāda hlama gribi atteikties lai beidzot iesēstos autiņā kas domāts cilvēkiem nevis DARBAĻAUDĪM(LOPIEM)?

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2.5 CRD 2005
-------------------------------------------------------
Beer is prof that god loves us and wants us to be happy!
Benjamin Franklin

4diena

32 ziņas

PM

Spidometra rādījumam vari uzticēties diezgan droši. Lai pārliecinātos 100% jāizveic kompja diagnostika, pēc kuras jebkurā gadījumā varēs noteikt reālo nobraukumu un dzinēja darba stundas, vai arī to, ka kompis ir mainīts. Mainīt kompi tikai, lai samazinātu nobraukumu ir pārāk dārgs prieks, zinot vēl to, ka to var noteikt. Diagnostika maksās ~10-15Ls."

kur taadu paarbaudi var izveikt?

Atbildēt uz šo ziņu

4diena
FScorpio96 for sale

Andža

4 ziņas

PM

Prieks parunāt ar zinošiem cilvēkiem!Vai uz diaganostiku TC jāpierakstās iepriekš vai arī var aizbraukt uzreiz ar noskatīto autiņu un notestēt?
Cien.Fils pats brauc ar dīzeli?Ja tā, tad varbūt varētu kādus komentārus par+/-.

Atbildēt uz šo ziņu
Fils

321 ziņas

PM

Jā braukājos ar CV Grandiņu 97. gada. +-? Auto pirms 2. gadiem vizinājās pa Berlīnes ceļiem, Latvijā vizinos tikai es un ģimene
Ko esmu darījis 2.gados -
man trāpījās motoriņš (lika kopā no 96-98 gadam) kuram sadales vārspstai pievads ir ar ķēdi. Jāmaina ir pēc 100 000. Operācijas izmaksa - ap 80 lvl.
mainīju gaisa plūsmas jonu skaitītāju - 250
elektromagnētisko vārstu degvielas sūknim- 80
bremžu uzlikas (Ferodo zaļās nopirku APE) - 34
pakaļējais kreisais riteņa gultnis - 100
priekšējā stabilizatora stieņa atsaite - 28
motora priekšējās atsaites bukse - šrota - 8

mīnusi - diezgan pavēss ilgāku laiku no rītiem. Plānoju iemontēt papildus krāsniņu aizmugurē - kā bendzīnniekiem.
naktī slikts tuvās gaismas apgaismojums. Jāuzstāda papildus lukturi. Atkal ieguldījums - man HELLA kompl. 67 lati.
palielinās degvielas patēriņš ja netīrs gaisafiltrs. Nopirku tāpēc mazgājamo PIPERCROSE filtru (25). Atmaksājas pēc 5 reizēm.
+
ērts - tālāko ceļu ko norullēju bez apstājas - Tallina -Rīga un jutos pavisam labi.
ietilpīgs - vidējais beņķis ārā, 3 juniori iekšā, mantas aizmugurējā nodalījumā līdz augšai, 3. riteņi uz jumta un uz vasaras trimdu pie omes tiek nogādāti vienā paņēmienā
dinamisks - CV Grand 97 3.3 gāze+bendža nespēj atrauties.
jāņem vērā zemo klīrensu - 16 cm. Vecā, līkumainā Jūrmalas- Talsu šoseja caur Kauguriem tika izbraukta bez piepūles ar vidējo ātrumu 135. Gāja kā pielīmēts pie šosejas. Sorry citiem toreiz bet bija steidzami jātiek uz Talsiem

Esmu braukājies ar daudziem auto, citu modeli vairs negribu izņemot biķin jaunāku, bet... maciņš par plānu.
Daudz maz līdzīgs bija VW SCHARAN 2.8l24. Tas gāja labi, salons tikai krietni mazāks, kaut kāds tā kā kokains, nu negāja pie dvēseles, bet ēdelīgs - 18 uz 100.
Mans ēd pa pilsētu 9.5, uz šosejas 7.5.

Atbildēt uz šo ziņu

Benjamin Franklin

Fils

321 ziņas

PM

Sorry, aizmirsu piebilst. Izmēri garāžas lielumu un auto gabarītus, vai lien iekšā. Tas ir galvenais mīnus. Lai es tiktu iekšā°, jāpieloka viens spogulis (maksā sākot no 55 lvl, paša sākumā samaksāju par skolu)

Atbildēt uz šo ziņu

Benjamin Franklin

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » gribu voyager
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online