Problēma braucot » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Problēma braucot

Lapas: [1]
Problēma braucot ( 2357 )
Bango

974 ziņas

PM

Grūti atrast,var būt pie vainas kāda no vakuma trubiņām varbūt nolekuse nost
Pamēģini neko neraustīt un pēc mirkļa darbināt,ja nelec tad skaties to drošinātāja kasti :shock:
Vel var būt impulsa devējs kas atrodas ātrumkastē :roll:

Atbildēt uz šo ziņu
ecp168

42 ziņas

PM

Labdien! Varbūt kāds varētu palīdzēt ar padomu? Manam voyagerim vakar parādījās tāda problēma : apstājos pie gājēju pārejas lai palaistu gājējus un pēkšņi noslāpa motors, nevarēja piedarbināt ne uz benzīnu ne uz gāzi. Izraustīju visus drošekļus un aizgāja. Šorīt apstājos pie luksofora un atkal vecais joks ar noslāpšanu :evil: . Šoreiz izrustīju tikai "engine system" drošekli un aizgāja. Pabraucu atkal kādu gabaliņu un atkal noslāpa. Atkal izraustīju to pašu "engine system" drošekli un atkal aizgāja. Kas varētu būt pie vainas :?: ? Pēdējā laikā ievēroju arī tādu lietu, ka braucot uz gāzi, stāvot uz vietas peld apgriezieni no 0.9 lidz 0.5.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler voyager 94g 3.3 benzīns gāze

ecp168

42 ziņas

PM

Pirmajā reizē es jau tā arī darīju - pagaidīju apmēram 10 min. mēģināju iedarbināt atkal, bet nekā. Vēl es ievēroju, ka, tad kad noslāpst, mēģinot iedarbināt, kad ieslēdz aizdedzi, tad būtu jāiedegas instrumentu panelī lampiņām, bet man tanī brīdī nedeg neviena lampiņa.

Atbildēt uz šo ziņu

ecp168

42 ziņas

PM

Problēma atrasta. Izrādījās pie vainas gāzes reduktors. Remonts izmaksāja 55 Ls - remkomplets + darbs.

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Problēma braucot
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online