Town&Country 2001-... aizmugurējā luktura pārtaisīšana » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Town&Country 2001-... aizmugurējā luktura pārtaisīšana

Lapas: [1] 2
Town&Country 2001-... aizmugurējā luktura pārtaisīšana ( 4063 )
janni

716 ziņas

PM

Labas..

Šodien vazājoties pa Alfu, tās stāvvietā ieraudzīju šitādu pasākumu..

http://pic2.fotki.lv/photos2/6/W0002686/000268579/000026857874_%23_2_%23_janni.jpg

Īpašnieku gan nesanāca sagaidīt lai uzprasītu kas un kā, līdz ar to jautājums: vai šis risinājums ir likumīgs un iet cauri CSDD? Un kur kaut ko tādu taisa? :roll:

Atbildēt uz šo ziņu

---

Bango

974 ziņas

PM

Ir likumīgs un taisa Lomonosova ielā,bet lēti tas nav 29150630.Vasilijs :idea:

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

man ir lidziigs risinajums uz T&C 2000g. ar TA nekaadu probleemu.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

janni

716 ziņas

PM

biju izbraucis pa darba darīšanām uz Igauniju, un tur ieraudzīju šitādu risinājumu.. principā izskatījās tīri pieņemams variants..

http://pic2.fotki.lv/photos2/6/W0003029/000302856/000030285580_%23_3_%23_janni.jpg

Atbildēt uz šo ziņu

---

AndrisZ

381 ziņas

PM

Varianti jau daudz, ja par papildus, piekarinaatajiem un iestraadaajamajiem lukturiem, tad galvenais, lai tie buutu markjeeti atbilstoshi eiro sertifikaacijai.

Man vieniigi shkjiet, ka ar vienu atpakaljgaitu ir nepietiekoshi, tumsaa sveshaa un shauraa vietaa, neko neredz
Piekarinaaju zem bampera divas shauraas hellas atpakaljgaitai, un vienu miglu viduu - piekabes aakjim kreisajaa pusee.
Baigi patiik amiishu lukturu dizains - negribaas tur neko varot aaraa vai mainiit!

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze

ReLiNsH

49 ziņas

PM

Es arī esu sapratis kad viena atpakaļgaita tumsā ir par maz. Es paris no 2001.g. T&C es umanijis kat atpakaiļgaita liek lampinas uzbjot caurumus. no arpuses nevar pat pamanit un spid zolidi. tik atpakļgaita jāatstaij orginālā un pagriezieni jaliek iekšā.

Atbildēt uz šo ziņu

Auto Krāsošana un Pulēšana 29525314

AndrisZ

381 ziņas

PM

Ja pareizi sapratu, Tu domaaji origjinaalajaa atpakaljgaitas luktura korpusaa, divas spuldziites - viena bezkraasaina, otra dzeltena??
Taads variants pastaav, arii esmu par to domaajis, jo atpakaljskata gaisma taadaa gadiijumaa ir novietota augstaak no zemes, liidz ar to labaaka redzamiiba.
Taa jav arii razhotajs ir paredzeejis, BET tas neies krastaa TA, jo peec tehniskajaam prasiibaam, jaabuut starpsienai starp lampinjaam! T.i. nedriigst buut divu kraasu un noziimes signaali vienaa korpusaa, bez atdaloshas sieninjas.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze

janni

716 ziņas

PM

foxx"]Paga: "

orģināli (lampā no augšas uz leju)..

Town & Country
* atpakaļgaita
* bremzes/pagrieziens
* bremzes/pagrieziens

Grand voyager
* bremzes
* pagrieziens
* atpakaļgaita
* migla

Atbildēt uz šo ziņu

---

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Town&Country 2001-... aizmugurējā luktura pārtaisīšana
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online