Forums » Tehniski jautājumi » Motorā graboņa
| Motorā graboņa ( 3077 ) | |
|
Arnodons
|
2009-05-03 23:05:10 varbūt kāds zina kur var dabūt un cik maksā vārstiem stienīši kas viņus kustina, jo man izskatās ka viens ir nodilis un no tā arī rodas grabēšana. 93.gada 2,5 TD |
|
austris
|
2009-05-04 10:05:25 Ja bīdstieņi nav regulējamie tad TC motorā apmēram 4 Ls. gabalā. Uzliec atslēgu uz 22 un pamēģini vai rokeri nav palikuši vaļīg parasti špiļkas velkas ārā no galvas. Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited |
|
HB
|
2009-05-04 20:05:04 Rokeri gan nemēdz būt tikai drusku vaļīgi, tikko špilka bišķi pavelkas ārā (man liekas, ka tas parasti notiek kad tā sirsnīgāk uzrauj ar lieliem apgriezieniem ), tā uzgrieznis atskrūvējas riktīgi, un to jau bez atslēgas var redzēt. Arī troksnis tad nav tikai graboņa, bet oij-oij. Manam kādas pāris nedēļas atpakaļ tieši tā arī bija, kārtējā špilka vaļā, izdevās uzķert "sākuma stadijā". Drusku pievilku, krietni švakrāk kā parasti, ar domu lai tikai aizbraukt līdz virpotājam, un nu jau nedēļu ( ap 500 km )veiksmīgi esmu nobraukājis, jo nebij laika ķimerēt. Cenšos apgriezienus virs 2000 nedot. Līdzi, protams, jaunā špilka ar M14X2 vienā galā un vītņurbji pirmais un otrais. M14X2 vītni var griezt vecajā caurumā M12X1,75 vietā bez kādas urbšanas un tīrīšanas, 2mm solis pietiekoši rupjš, lai turētos alumīnijā. Pēc vītnes iegriešanas motors drusku jāiedarbina, lai skaidas izspļauj no eļļas kanāla, tā man Austris ieteica un tā arī daru. -= CGV '95 2,5TD =- |
|
munds
|
2009-05-04 20:05:54 "Uz manējā motora tie apgriezieni nekādu sliktu iespaidu neatstāj, diezgan regulāri patīru trubas ar 3000apgriezieniem un pat vairāk, un nekad vēl nekas nav vaļā skrūvējies, motors strādā smuki.Laikam noveicies ar dvēseli. CV95-2,5td |
|
Arnodons
|
2009-05-04 22:05:50 špilkas jau nomainīju sen un 3 dienu atpakaļ no mainīj turbīnu, biju arī noņēmis vārstu vāku jo eļļa nedaudz tecēja, un tad arī skatījos viss bija ok tik otram cilindram rokeri drusku kustās. Secināju ka stienis ir nodilis. Tos stieņus pa vienam ar var mainīt vai visus jāmaina? 93.gada 2,5 TD |
|
HB
|
2009-05-05 00:05:20 [quote]Uz manējā motora tie apgriezieni nekādu sliktu iespaidu neatstāj, diezgan regulāri patīru trubas ar 3000apgriezieniem un pat vairāk, un nekad vēl nekas nav vaļā skrūvējies, motors strādā smuki.Laikam noveicies ar dvēseli. -= CGV '95 2,5TD =- |
| Lapas: [1] | |
Forums » Tehniski jautājumi » Motorā graboņa